Spor Guti'ye duygusal karşılama

Guti'ye duygusal karşılama

Paylaş
Guti'ye duygusal karşılama

Villarreal maçı için İspanya'ya giden Beşiktaş kafilesini çok sayıda İspanyol gazeteci ve taraftar karşıladı

Beşiktaş’a Valencia’da ilginç karşılama... Villarreal maçı için İspanya’ya giden Beşiktaş kafilesi Valencia havaalanından çıkarken, İspanyol gazeteciler ve Real Madrid’li taraftarlar tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Hedefte başta Guti olmak üzere, teknik direktör Bernd Schuster ve Ricardo Quaresma vardı. Alanda izdiham yaşanırken, en büyük ilgiyi Guti gördü. Gazeteciler görüntü almak ve röportaj yapma yarışındayken, bazı taraftarlar ise çok sevdikleri Guti için gözyaşı döktü.

İspanyol futbolcuyu görebilmek için Valencia’ya gelen taraftarlardan biri açtığı pankartlar ile dikkat çekti. “Her şey için teşekkürler, oynadığın futbol için teşekkürler” şeklinde pankart açan bir taraftar Guti’yi görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

İspanyol basınına kısa bir açıklama yapan 33 yaşındaki futbolcu, “Duygularım tarifsiz. Real Madrid’de çok güzel günlerim geçti. Ama Beşiktaş gibi çok farklı bir kulübe geldiğim için de mutluyum. Bugün benim için burada olan taraftarlara teşekkür ederim. Bu kadar sevilmek gurur verici” dedi.

Haberin Devamı