Mine Ayman Güzel bir başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

Güzel bir başlangıç

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisi ile güzel bir başlangıç yapabilir ve kendimizle daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz. Aynı zamanda evimizi ya da çevremizi güzelleştirmek için girişimlerde bulunabiliriz. Beklentilerinizin gerçekleşeceği keyifli bir hafta yaşamanızı diliyorum.

9 Şubat Pazartesi; Ay Terazi burcunda ilerleyecek, burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanların enerjileri artacak. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler daha önemli olur ve güzel dostluklar kurulabilir. Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hayatımıza daha fazla güzellik katabileceğimiz bugün, sevdiğimiz kişiyle özel ve romantik anlar yaşayabiliriz. Eğer alışverişe çıkmayı planlıyorsanız, bugün çok zevkli olabilir ve doğru eşyaları satın alabilirsiniz ama aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir! İmajınızı yenilemek ve yeni bir tarza kavuşmak istiyorsanız, aklınıza güzel ve yaratıcı fikirler gelebilir.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Tembellik ve keyfe aşırı düşkünlük.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu pazartesi günü hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

10 Şubat Salı, 11 Şubat Çarşamba ve 12 Şubat Perşembe; Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz. 10 Şubat Salı saat 16:57 itibariyle Merkür’ün Kova burcundaki geri hareketi bitecek. Özellikle çarşamba günü itibariyle iletişimimiz canlanabilir, beklediğimiz haberler gelebilir ve önemli imzalar atmak için karşımıza uygun fırsatlar çıkmaya başlayabilir. Merkür’ün düzelmesi ile birlikte yeni bir işe başlayabilir, yeni bir eve taşınabilir ve yeni bir ilişki için ilk adımı atabiliriz. Yeni elektronik eşyalar almak için de artık harekete geçilebilir.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

13 Şubat Cuma & 14 Şubat Cumartesi; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Ay Yay burcundayken daha pozitif ve inançlı olabilir, olaylara farklı açılardan bakıp yaratıcı çözümler bulabiliriz. Ay Yay burcundayken aile ve akrabalarla olan ilişkiler daha yoğun ve keyifli olabilir. Ayrıca arkadaşlarla görüşmek ve sosyal ortamlara girmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak, yeni mekanlar keşfedip yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelecek ve moralinizi düzeltecektir. Tatil planı yapmak için de uygun günlerdeyiz. Açık havada vakit geçirmek ve bacaklarınızı zorlamayacak şekilde spor yapmak sağlığınıza iyi gelecektir.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, cuma ve cumartesi günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

15 Şubat Pazar; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken iş hayatımıza daha kolay adapte olur, işlerimizi büyük bir hırs ve çalışkanlıkla tamamlayabiliriz. Özellikle aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Yeni bir ev almak, taşınmak ya da yatırım yapmak için uygun günlerdeyiz. Maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir, yeni para kaynakları için araştırma ve planlama yapabiliriz. Ruh halimiz fazla ciddi olabileceği için, eğlenceli ortamlar ilgimizi çekmeyebilir ve ilişkilerimizde mesafeli olabiliriz. Karamsarlığa karşı dikkatli olmalı ve geleceğe umutla bakmaya çalışmalıyız.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu pazar, gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

KOÇ: Öğrenme isteğinizin artacağı bu hafta yeni bir eğitime, hobiye ya da spora başlayabilir ve başladığınız alanda çok hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz.
BOĞA: Uzun bir yolculuğa çıkabilir ya da bunun için hazırlık ve plan yapmaya başlayabilirsiniz. Farklı bir yere gitmek ruhunuza iyi gelebilir.
İKİZLER: İş hayatınızda hızlı bir gelişme yaşayabilir, karşılaşacağınız güzel bir fırsat ile kariyerinizin yönünü değiştirebilirsiniz.
YENGEÇ: Sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirmeniz gerekebilir ve ev hayatına özlem duyabilirsiniz. Yeni bir çevrenin içine girebilirsiniz.
ASLAN: Ruhsal anlamda yenilenme yaşayabilir, bazı insanlarla ya da olaylarla artık vedalaşabilirsiniz. Bazı şeylerden vazgeçmeniz gerekebilir.
BAŞAK: Fiziksel anlamda canlanma yaşayabilir, kendinizle daha fazla ilgilenebilir ve özellikle kıyafetlerinizi yenilemek için alışveriş yapabilirsiniz.
TERAZİ: Parasal anlamda şanslı olabilir, beklediğiniz haberlerin gelmesiyle birlikte yeni kazançlar elde edebilirsiniz.
AKREP: İletişim dünyanızın canlanacağı bu hafta çok önemli bir anlaşma yapabilir, özelikle kadınlardan destek görebilirsiniz.
YAY: Ailenizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, özellikle anne ya da babanızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.
OĞLAK: Aşk hayatınızda bir hareketlenme yaşayabilir, eğer yalnızsanız kendinizi yeni bir flörtün içinde bulabilirsiniz.
KOVA: İş hayatınızda özellikle kadınlarla ilgili sorunlar yaşayabilir, bu sorunlar yüzünden kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.
BALIK: Eşiniz ya da ortağınızla ilgili önemli bir haber alabilir, bu haberle birlikte çok isteğiniz bir konuda hayal kurabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder