Magazin Güzel oyuncu kariyerine Türkiye'de devam edecek

Güzel oyuncu kariyerine Türkiye'de devam edecek

Paylaş
Güzel oyuncu kariyerine Türkiye'de devam edecek

ABD ve Kanada'da modellik ve oyunculuk yapan Lucia Özer, bir Türk iş adamı ile evlenerek Türkiye'ye yerleşti

Kanada asıllı manken ve oyuncu Lucia Özer ailesine okulunu engellmeyeceğine dair söz verdikten sonra aldığı izinle 15 yaşında başlayan modellik yolcuğu, güzelliği ve rol yeteneği sayesinde kısa sürede dizi ve film oyunculuğuna geçmesini sağladı.

Haberin Devamı

Birçok ünlü marka için defilelerde yer alan, ürün tanıtım yüzü olan Lucia Özer, Türkiye’de de büyük izleyici kitleleri tarafından takip edilen Smalville, Battlestar Galactica, The Guard gibi dizilerde rol aldı.

Ana eğitimi olan iç mimarlığı bitirdikten sonra, Los Angels’ın en büyük aktör ve aktirist okullarından The Acting Corps, Repetition technique/ Chekov/Meisner/ Scene study/Cold Reading, Larry Moss Studio ve Actor’s Golden Box with Michelle Danner’da aksan, oyunculuk teknikleri, yüz ve beden dili eğitimlerini tamamladı.

Stevan Segal'le oynadığı film ona Thon Legecay filminde daha büyük bir rol getirdi. Yaptığı anlaşmadan arkadaşları sayesinde tanıştığı bir Türk iş adamına aşık olarak evlenmesi ile vazgeçen Lucia Özer hayatının yönünü Türkiye'ye çevirdi. Oyunculuk kariyerine Türkiye'de devam edecek olan Lucia Özer, hızla Türkçe öğreniyor.

Haberin Devamı

Lucia Özer'in Türkiye'de PR danışmanlığını Vedat Delek, ajans görevini Neslihan Çınar yürütüyor.