Hakan Çelik Güzel şeyler
HABERİ PAYLAŞ

Güzel şeyler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Feyzioğlu orada anlamlı bir konuşma yaptı, darbe kalkışmasına karşı birlik ve dayanışma mesajını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Barolar Birliği’nin Türkiye’nin sesini duyurmak konusundaki çabalarından memnuniyet duyacağını açıkladı.

ABD’yi iyi tanıyan Feyzioğlu’nun bu süreçte Türkiye’nin tezlerinin hukuka uygun şekilde dünyaya aktarılmasında ciddi katkısı olacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Nevşehir’deki Hacıbektaş etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile katıldı.

Haberin Devamı

Salondaki izleyicilerin coşkusunu ve tezahüratlarını o kadar güzel bir dille yorumladı ki, herkesin yüzü güldü. Alçakgönüllü bir insan ve bilge adam kimliğiyle gönlümüzü fethetti.

Kemal Kılıçdaroğlu da çok hoş bir üslupla karşılık verdi.

Geçmişte Hacıbektaş etkinliklerine katılan liderler karşılaşmamaya gayret gösterir, tokalaşmaları bile zoraki olurdu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti, dış politika hakkındaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Dış politika gibi milli meselelerde üç partinin dayanışmasının ve fikir alışverişinin ne kadar değerli olduğu ortaya çıktı.

Başbakan Binali Yıldırım bütün komşularla iyi ilişkiler kuracaklarını, dostları artırıp düşmanların sayısını azaltacaklarını söylemişti.

Hükümet verdiği sözü adım adım yerine getiriyor.

İsrail’le normalleşme, İran ile yakınlaşma ve Rusya ile yaraların sarılması konusunda önemli adımlar atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın St. Petersburg ziyareti tarihi nitelikteydi. Erdoğan bu süreci mükemmel yönetti.

Rusya lideri Putin ile yakında birçok sürpriz işbirliği adımı atacaklarını düşünüyorum.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek darbe kalkışmasından itibaren Türkiye’nin uluslararası itibarını korumak ve gerçekleri dünyaya anlatmak için müthiş mücadele veriyor.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da özellikle Türkiye’deki farklı kesimleri yakınlaştırmak için son derece sıcak ve yararlı bir iletişim yürütüyor.

Haberin Devamı

Uygar görüntüleri, samimi diyalogları ve dostluk girişimlerini ne kadar çok özlemişiz.

Bütün bu gelişmelerin Türkiye’nin itibarını güçlendireceğine, içerdeki barış ve huzur ortamına çok önemli katkı sağlayacağına inanıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder