Gündem Güzeller Alanya'da stres attı

Güzeller Alanya'da stres attı

Paylaş
Güzeller Alanya'da stres attı

Alanya'da gelen Belçikalı güzeller bir gece kulübünde önce televizyon çekimlerine katıldı, ardından geç saatlere kadar dans ederek stres attı

Belçika’da 17 Kasım’da düzenlenecek ’Miss Global Belgium’ adlı güzellik yarışmasının 11 finalisti televizyon çekimleri için 28 Ekim’de Alanya’ya gelerek kampa girdi. Belçika’nın moda televizyon kanalı Life TV’nin çekimlerine katılan güzeller, 1 haftalık kampın son gününde Club Hollywood adlı gece kulübünde düzenlenen partiye katıldı.

Haberin Devamı

Dans eğitmeni gözetiminde gece kulübünde yapılan televizyon çekiminin ardından kendilerini müziğin ritmine kaptıran güzeller geç saatlere kadar eğlenerek stres attı. Eğlence mekanında ilgi odağı olan Belçikalı güzeller gece sonunda birlikte fotoğraf çektirdi.

Organizatör Stefanie Vandenabeele, 11 finalistin Alanya’da 1 hafta boyunca hem çekimlere katıldığını hem de eğlenme fırsatı bulduğunu söyledi.

Alanya’nın, Belçika’da tanınan bir kent olduğunu ve bu nedenle kampın burada düzenlenmesine karar verdiklerini belirten Vandenabeele, "Yarışmacılarımız Alanya’yı çok sevdi. Burada aldıkları moral ve motivasyonla 17 Kasım’da jüri karşısına çıkacaklar" dedi.

DHA