Yaşam Güzellik uğruna bu yapılır mı dedirttiler!

Güzellik uğruna bu yapılır mı dedirttiler!

Paylaş
Güzellik uğruna bu yapılır mı dedirttiler!

Rusya'nın ünlü manikürcü zinciri Nail Sunny ilginç tırnak tasarımlarıyla ünlü. Ancak bu kez ilginç olmak için yaptıkları şey görenlere pes dedirtti!

Tırnaklarımızın güzel görünmesi, türlü renklerde ojelerle boyanmış olması, ellerimizin yumuşacık olması hangimizin hoşuna gitmez ki? Bu yüzden de çoğumuz vakit ve nakit buldukça ellerimizi gidip manikür salonlarına teslim ederiz.

Haberin Devamı

Rusya'daki Nail Sunny manikür salonu zincirleri sosyal medyanın gücünü de kullanarak birçok takipçi ve müşteri kazınıyor. Instagram hesaplarında da yaptıkları manikürleri ve ilginç tırnak tasarımlarını paylaşıyorlar.

Çoğu zaman tuhaf olan, ama bazıları normal görünen ve hepimizin kullanabileceği şeyler olan bu tasarımlar binlerce beğeni alıyor.

Ancak Nail Sunny geçtiğimiz günlerde öyle bir video paylaştı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı. Yaptıkları tırnak tasarımının içine canlı karıncalar yerleştiren bu manikür salonu bu kez beğeni yerine herkesten tepki aldı ve sosyal medya kullanıcıları karıncalara eziyet edildiği ve bu saçma uygulamanın tekrarlanmaması gerektiğini kızgın mesajlarla kuruma ilettiler.

Haberin Devamı