Ekonomi H&M Türkiye’yi çok sevdi

H&M Türkiye’yi çok sevdi

Paylaş
H&M Türkiye’yi çok sevdi

H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Yeni mağazalarımızla müşterilerimizi şaşırtacağız. Çünkü ülkeye güvenimiz tam. Sürdürülebilir ve kaliteli dünya modasını Türkiye’nin her iline taşımayı hedefliyoruz” dedi

Kalite ve sürdürülebilir modayı iyi fiyatla sunan, dünyanın en sevilen moda markalarından H&M, (Hennes & Mauritz AB.) Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakendelerinden biri olmaya devam ediyor. 2016 yılını 16 mağaza açılışı ile kapatacak olan İsveçli moda markası, 2017 İlkbahar döneminde ilk kez giriş yapacağı şehirlerle genişlemesini 7 mağaza açılışıyla sürdürecek. H&M, yeni yılda Sivas ve Nevşehir’de ilk mağazalarını açıyor olacak. Bunun yanı sıra mevcut olduğu illerde de yatırımlarına devam edecek. H&M Ankara’da on mağazaya ulaşırken Bursa’da iki, İzmir ve Adana’da da birer mağaza daha açıyor.



‘Sivas ve Nevşehir’e’


H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner şunları söyledi: “Hem heyecanla beklendiğimiz yeni şehirlerle hem de mevcut şehirlerimizdeki yeni mağazalarımızla müşterilerimizi şaşırtacağız. Beklenmedik fakat potansiyeli olduğunu düşündüğümüz illere de yatırım yapmayı seviyoruz. Çünkü ülkeye güvenimiz tam. Sürdürülebilir ve kaliteli dünya modasını Türkiye’nin her iline taşıma hedefimiz doğrultusunda, heyecanla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu ilkbaharda gerçekleştireceğimiz 7 mağaza açılışımızla daha geniş bir alana yayılacağız. İç Anadolu’nun en büyük şehirlerinden biri olan Sivas’ta ve Türkiye’nin en önemli doğal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’de birer yeni mağaza açacağız. Bunun yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Adana gibi büyük şehirlerde daha fazla modasevere ulaşmak için güçlü lokasyonlarda yeni mağazalar açacağız.”


Yeni şehirler



H&M’in Sivas’taki ilk mağazası SivasPark Primemall AVM’de, Nevşehir’deki ilk mağazası ise Nissa AVM’de açılacak. H&M SivasPark Primemall iki kattan ve 1.900 metre kare satış alanından, H&M Nevşehir Nissa AVM ise iki kattan ve 2.000 metre kare satış alanından oluşuyor. H&M, yeni giriş yaptığı iller Adana, İzmir ve Bursa’da hız kesmeden yeni mağazalar açarken uzun zamandır yatırım yapmakta olduğu Ankara’da da on mağazaya ulaşıyor. İzmir’de açılacak üçüncü H&M mağazası H&M İzmir Optimum 1.800 metre kare, Adana’daki ikinci mağaza H&M M1 Adana 2.800 metre kare, Bursa’da açılak H&M Özdilekpark 1500 metre kare ve H&M Marka 2800 metre kare, Ankara’daki onuncu H&M mağazası olacak H&M Metromall ise 2.100 metrekareden oluşuyor. H&M, Türkiye’de 2017 İlkbahar döneminde toplam 17.800 metre kare yeni satış alanı yaratacak. H&M’in yeni mağazaları, en yeni iç tasarımıyla müşterilere en iyi alışveriş deneyimini yaşatacak şekilde tasarlanıyor. Yeni sunum malzemeleri, ürün alanları ve müşterilere ilham vermesi için donanımlı H&M personeli tarafından kombinlenen ürünler moda severlere geniş alanlarda sunuluyor.


İSTİHDAM DEPOSU



H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, H&M’in insana yaptığı yatırımın altını çizerek, “Açtığımız her yeni mağaza ile o şehirde onlarca kişiye yeni iş imkanları yaratıyoruz” diyor. H&M; Sivas mağazası ile
30, Nevşehir mağazası ile 30, Adana mağazası ile 60, İzmir mağazası ile 40, Ankara mağazası ile 30 ve iki yeni Bursa mağazası ile 79 kişiyi işe alarak 2017 İlkbahar sezonunda toplam 269 kişiye istihdam yaratacak. H&M’in İstanbul’da 22 mağazası bulunuyor.

Haberin Devamı