Siyaset Haberal'ın raporu Adli Tıp'ta
Paylaş
Haberal'ın raporu Adli Tıp'ta

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, ikinci "Ergenekon" davasının tutuklu sanığı Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın sağlık durumuna ilişkin tetkiklerini tamamladı

Hastane yönetiminin, Haberal’ın sağlık durumuna ilişkin hazırlanan tetkik sonuçlarını Adli Tıp Kurumu’na gönderdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

ADLİ TIP ‘BAŞKA HASTANEDE TETKİK EDİLSİN’ DEMİŞTİ

Adli Tıp Kurumu’nun ‘Hayati risk izlenimi elde edilmedi. Başka bir kardiyoloji merkezine sevk edilerek tetkikleri yeniden yapılmalı’ raporunun ardından Haberal, 22 aydır yattığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde sevk edilmişti.

TETKİK SONUÇLARI ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ

11 Şubat 2011 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırılan Haberal’ın sağlık durumuna ilişkin incelemeler tamamlandı. 5 gün Haberal’ın sağlık durumuna ilişkin tetkikler yapan hastane yönetiminin, tetkik sonuçlarını bugün Adli Tıp Kurumu’na gönderdiği öğrenildi.

Hastaneden gelen sonuçlara göre Adli Tıp Kurumu’nun bir görüş bildireceği ve bu görüşünü davanın görüldüğü İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Selahattin GÜNDAY/ İstanbul (DHA)