Magazin Hacer Tülü'nün ölümü Nazlı Hamarat'ı yasa boğdu

Hacer Tülü'nün ölümü Nazlı Hamarat'ı yasa boğdu

Paylaş
Hacer Tülü'nün ölümü Nazlı Hamarat'ı yasa boğdu

Nazlı Hamarat, Bodrum'da bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada hayatını kaybeden yakın arkadaşı Hacer Tülü'nün ölüm haberiyle yıkıldı. Ölen arkadaşının bir çocuğunun olduğunu söyleyen Nazlı Hamarat, "Allah'ım ne olur gerçek olmasın" dedi

Bodrum'da, bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerden birinin ünlü şarkıcılarla çalışan vokal Hacer Tülü olduğu öğrenildi. Hacer Tülü'nün acı haberini alan Nazlı Hamarat ise, yaşadığı üzüntüyü Instagram hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

'RÜYAMDA ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM'

Yakın arkadaşı Hacer Tülü ile olan fotoğrafını paylaşan Nazlı Hamarat, "Allah'ım ne olur doğru olmasın... Bayramda rüyamda gördüm lohusayım malum oldu sanırım. Baktım hikayelerine Bodrum'daydı eğleniyordu rüyamı anlatmak istemedim kimseye Hacer Tülü barda vurulmuş ölmüş diyorlardı. Çeşmeyi açtım ona anlattım gerçek olmasın diye kimseye söylemedim. Şimdi öğrenince şok oldum. Allah'ım ne olur doğru olmasın. Arkadaşımı evladına bağışla o da bir anne ne olur gerçek olmasın" dedi.