Magazin Hack'lenen Mesut Özil: Avukatlarım ilgilenecek

Hack'lenen Mesut Özil: Avukatlarım ilgilenecek

Paylaş
Hack'lenen Mesut Özil: Avukatlarım ilgilenecek

Amine Gülşe ile olan ilişkisi ve evlilik hazırlıklarıyla gündemde olan Mesut Özil'in sosyal medyadan eski sevgilisi Mandy Capristo lie paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı. Kısa süre sonra açıklama yapan Mesut Özil hacklendiğini ve avukatlarının konuyla ilgileneceğini söyledi

İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan Mesut Özil'in pazar gecesi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf bir anda ses getirdi.

Bunun nedeni ise geçen hafta Amine Gülşe ile tatilde çekilmiş fotoğraflarıyla özellikle Alman basınında geniş yer bulan ve evleneceği konuşulan Mesut Özil'in, eski sevgilisi Alman şarkıcı-söz yazarı Mandy Capristo ile çekilmiş fotoğrafını paylaşması oldu.



Mandy Capristo'nun etiketlendiği fotoğrafın altında "Çuvalladığımı biliyorum Mandy, ama seni hep seveceğim" yazması gözleri bir anda Amine Gülşe'ye çevirdi.


Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin parmaklarındaki yüzükler dikkat çekti


2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe sessizliğini korurken, Mesut Özil'den açıklama geldi.

Mesut Özil Twitter’dan "Instagram hesabım hacklendi, ekibim ve ben bunu düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz" diyerek konuya açıklık getirdi. Mesut Özil'in Instagram'daki paylaşımı yarım saat içinde kaldırıldı.

İkinci bir açıklama yapan Mesut Özil "Bu resmi kesinlikle ben paylaşmadım. Tüm dünyadaki takipçilerimin bilgisine. Hesabım hack'lendi. Avukatlarım konuyla iligli çalışmaları yürütecektir" dedi.

Mesut Özil, 2015 yılında kız arkadaşı Mandy Capristo'dan ayrıldıktan sonra Amine Gülşe ile bir süre flört etmişti.



Yıldız futbolcu, Capristo'yla barıştıktan sonra ünlü mankeni terk etmişti.

Amine Gülşe, terk edilmesinin ardından "Aramızda duygusal bir şey olmadı. Sevgilisiyle mutlu olsun" demişti.




Mesut Özil ve Acun Ilıcalı'nın deniz sefası


Bir süre sonra tekrar barışan Amine Gülşe-Mesut Özil çifti, geçen hafta İbiza tatilinden sonra Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın davetlisi olarak Çeşme'de görüntülenmişti.

Haberin Devamı