Magazin 'Hadi sevişelim diyen olmadı'

'Hadi sevişelim diyen olmadı'

Paylaş
'Hadi sevişelim diyen olmadı'

Halil Sezai “Ervah-ı Ezel” isimli yeni albümüyle ilk kez Best FM'de Yasemin Şefik'in konuğu oldu. Oyuncu ve müzisyenliğinin dışında günlük hayatından da ilginç açıklamarda bulundu

Samimi açıklamalarda bulunan Halil Sezai “Gece daha çok yaşıyorum. Gündüzleri öğlene kadar uyuyorum. İş olduğu zaman sabah erken kalkıyorum; ama genel anlamda bildikleri içinde set saatlerim bana göre ayarlanıyor.”

'KÜSÜZ, KONUŞMUYORUZ'

"Sen hep yalnız bir adam mısın?" sorusuna ise “Hangimiz yalnız değiliz ki?” cevabını veren ünlü sanatçıya Yasemin Şefik “Son günlerde haberlerini görüyorum. Sevgili falan filan…Biriyle beraber misin?" deyince “O konuya çok şey yapmasak. Konuşmuyoruz, küsüz de o yüzden. Evet küsüz” diyerek güldü.

Haberin Devamı

'SEVİŞELİM DİYEN OLMADI'

"Peki ya sahnede seni izleyen kadınlar?" sorusuna da Halil Sezai “Sahneme hayatla paylaşımları görenler geliyor. Şimdiye kadar hadi sevişelim diyen olmadı. O yüzden çok mutsuzum” diyerek kahkaha attı ve “Ben hayatımda anormal bir şey göremiyorum. Zaten bir şeyi hayal ederseniz hayaliniz gerçekleşirse kendinizi şanslı hissederseniz. Ben bir çok hayalimi gerçekleştirdim" dedi.