Magazin Hadigari Bar öksüz kaldı

Hadigari Bar öksüz kaldı

Paylaş
Hadigari Bar öksüz kaldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Hadigari Bar'ın 37 yıldır işletmecisi 53 yaşındaki Hakan Aykan, evinde yaşamını yitirdi

Aykan’ın kalp krizinden öldüğü sanılıyor. Hadigari Bar’ın işletmecisi Hakan Aykan, bugün saat 15.30 sıralarında, Konacık Beldesi’ndeki evinde, kendisini uyandırmak için gelen eşi Yasemin Aykan tarafından ölü bulundu.

Haberin Devamı

Eşini haber vermesi üzerine gelen 112 Acil servis ekiplerini yaptığı incelemede bir çocuk babası Aykan’ın vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası ile darp izine rastlanmadı.

Kalp krizinden öldüğü sanılan Aykan’ın cesedi, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken eşi Yasemin ve kızı 17 yaşındaki Alinda Aykan, sinir krizi geçirdi. Anne-kızı komşuları ve yakınları güçlükle sakinleştirdi. Aykan’ın cenazesi, daha sonra kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Renkli kişiliği, Bodrumspor ile genç sanatçılara yaptığı yardımlarla tanınan Hakan Aykan, Hadigari Bar’da düzenlediği "Caz Günleri’yle, Yıldız İbrahimova, İlhan Erşahin, Ayşe Tütüncü’nün de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı çok sayıda caz sanatçısına ev sahipliği yapmıştı.

Haberin Devamı

Yaşar ANTER / BODRUM, (Muğla)-(DHA)