Magazin Hadise ne gördü?

Hadise ne gördü?

Paylaş
Hadise ne gördü?

Evliliğe giden ilişkilerini geçtiğimiz hafta sonlandıran Hadise ile Sinan Akçıl cephesinden yeni bir haber geldi

Seksi şarkıcı ve Akçıl, ayrılık nedenlerini belirtmezken Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, şunları söyledi: "Kardeşim, gördüğü bir şey üzerine 5 dakikada ayrılık kararı aldı. Bunun ne olduğunu açıklayamam."

ŞOK FOTOĞRAFLAR!
Bu sözlerin ardından Hadise ve Sinan Akçıl, suskun kalırken çifte çok yakın bir isim 'seksi şarkıcının gördüğü şeyi' Takvim'e açıkladı: "Hadise, Sinan Akçıl'ın telefonunda ünlü müzisyenin eski sevgilisine ait fotoğrafları gördü. Sinan, "Telefonumda unutmuşum" dese de Hadise ilişkiyi hemen bitirdi."

ÜNLÜLERiN TAHMiNLERi



ECE GÜRSEL (MANKEN)
Ancak sevgilim beni aldatırsa hiç düşünmeden ilişkimi bitiririm. Hadise de, Sinan Akçıl'ın telefonunda başkasından gelen bir aşk mesajı yakalamış olabilir.

ÖNDER BEKENSİR (ORGANİZATÖR)
Bir kadının ilişkisini 5 dakikada bitirmesi için ihanete uğraması gerekir. Açıklamalar da bana göre Hadise'nin ihanete uğradığına işaret ediyor. Yine de bu gizemli sözler yanlış.

TUĞBA ALTINTOP (MANKEN)
Hadise'nin ablası mı Sinan Akçıl'la aşk yaşadı da ayrılık için konuşuyor! Madem konuşuyor o zaman gerçeği de söylesin. Burası Türkiye, Belçika değil.

SARUHAN HÜNEL (OYUNCU)
Benim aklıma 5 dakikada biten bir ilişki için sadece iki şey geliyor. Biri ya Hadise Sinan tarafından ihanete uğramıştır ya da başkasına aşık olmuştur.

2

Haberin Devamı