Gündem Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Paylaş
Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak. Marmara'da süren yağışlı hava hafta sonu yerini güneşe bırakacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Rüzgar genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

TAKSİM'DE YAĞMUR

İstanbul'un bazı ilçelerinde aniden bastıran sağanak yağmur vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Taksim Meydanı'nda aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanmaktan kurtulamadı. Yağmur mağdurları arasında turistler de yeraldı

Haberin Devamı

STAR