Didem Şarman Haftalık burç yorumları (5-11 Eylül)
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları (5-11 Eylül)

Haberin Devamı

KOÇ
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin ilişkilerdeki iletişim şeklinizi, dünyaya bakış açınızı, yabancı ülkelere yaklaşımınızı, eğitim ve öğretmenler, danışmanlar, doktorlar ile ilişkilerinizi değiştirmenize yardımcı oluyor. Geçmişten gelen insanlar ve konular sizi yoklamaya devam ederken, rüyalarınız yol gösterici olacak. Bu süreçte yeni eğitimlere başlamak için uygun zamanda değilsiniz. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin ortaklıklar, yakın dostluklar ve evlilik alanınızda ilerleyerek, bu alanlarda genişleme, mutluluk, uyum ve bekar olanlar için ilişki şanslarının açılmasına sebep olacak. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile ilişkilerde kıskançlık, tekrarlayan problemlerin üzerine gitme ve sorgulama davranışlarından uzak durmayı tercih edin. Sosyal çevre ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.

BOĞA
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin iş hayatınızı, parasal konulara ve cinselliğe bakış açınızı sorgulamanıza ve bu alanlarda yenilenmelere gitmenize sebep oluyor. Ameliyatlar, ölüm ve yeniden doğum konuları ile “Derinlik kazanma ihtiyacı” gibi konular yaşamınıza bir şekilde girebilir. (Ölüm diyince korkmak yerine, yaşam kadar ölümün de doğal olduğunu hatırlamak ve ölüm üzerine düşünmenin, yaşarken yaratacağı kazanımlara odaklanmak faydalı olacak) 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin iş hayatı, sağlık, evcil hayvanlar ve yanınızda çalışan yardımcılar alanınızda ilerleyerek bu alanlarda genişleme ve büyüme yaşamanıza sebep olurken, iş hayatınızda müşterilerin artması, birden fazla iş teklifi ile karşılaşma durumları yaşayabileceksiniz. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile sağlık koşullarınıza dikkat etmeniz gereken koşullar sözkonusu iken ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin ikili ilişkilerinize, yakın dostluklar, avukat ve danışmanlarla ilişkiler, evlilik ve uzun süreli ilişkilerinize yeniden bakmanızı, sarsıntıların ardından gerekli temizliği uzun vadede yapmanızı sağlıyor olacak. Ailenizdeki yaşlı insanlara daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca aşk hayatı, flörtler, cinsellik, eğlence ve çocuklar alanınızda ilerleyerek, bu alanlarda şansınızın artmasına, uyum ve genişlemeyi daha rahat elde etmenize sebep oluyor olacak. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile uzun süreli olmayan ilişkilerde ve sosyal çevrede problemlerle karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin sağlığınızı, iş hayatınızı ve günlük yaşamınızda sıkı sıkıya inanıp, tuttuğunuz değerleri testlerden geçirerek, sarsıyor ve içi boşalması gereken alanları da boşaltıyor ve yeniliyor olacak. Özellikle ruh sağlığınız her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu hafta genelinde iş değiştirmek için uygun zamanda değilsiniz. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin aile alanınızda genişleme yaşamanıza, yerleşim, ev, yuva, aile bireyleri ile ilişkiler konularında da şanslı ve genişlemeye yönelik fırsatlar elde etmenize sebep olacak. Örneğin daha büyük bir eve taşınmak ya da aile problemlerini çözümlemek gibi. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile ilişkilerinizde karşınızdaki kişinin problemli davranışlarından kaynaklanan huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

ASLAN
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile ilgili sınavlar yaratabilir. Çocukların yaşamını daha yakından izlemek, sorunlarına destek olmak gerekebilir. Aşk hayatınızda ise, güçlü fırtınalardan önce, bağlarınızı güçlendirmeli ve kaybetmek istemedikleriniz için daha sıkı sarılmalı, yeri gelince alttan alabilmelisiniz. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin yakın çevre, akrabalar, kardeşler, seyahatler, eğitimler, düşünce dünyası, yazılı ve sözlü iletişim alanınıza giriş yaparak, bu alanlarda büyüyüp genişlemenize ve fırsatlar elde etmenize yardımcı olurken, eğitimler yolu ile kendinizi geliştirecek ve birçok iş teklifi ile karşılaşabileceksiniz. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile ilişkilerdeki problemlere rağmen uyumlu ve barışçıl iletişim tarzınızı korumanız gereken koşullar sözkonusu.

BAŞAK
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin aile, yuva, aile büyükleri, ruhsal yapınız ve yerleşim alanınızı testlerden geçirip sarsıyor olacak. Özellikle uzun zamandır devam eden iş ve özel yaşam ilişkilerinize yeniden bakacak, aile içinde belirli noktalarda fikirsel ayrılıklara gidecek ve zaman içinde hem iş hem de özel yaşamınızda kalıcı değişiklikler yapacaksınız. Ne var ki sağlığınıza ve ruhsal dünyanıza son derece dikkat etmeniz gerekiyor. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin yeteneklerinizden para kazanmanıza, maddi ve manevi olarak güçlenmenize, alım satım işleri ve parasal konularda daha fazla şans elde etmenize sebep olurken, bekar olanlarınızın da bu süreçte uzun süreli ilişkiler ve evlilik konusunda ayağı yere basan sağlam adımlar atmanıza sebep olacak. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile finansal konular ve henüz yeni yeni ilerleyen ilişkilerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin yakın çevre, akrabalar, kardeşler, komşular ile ilişkilerinizi testlere tabi tutarken, iletişim şekliniz değişiyor olacak. İnandığınız değerlere yeniden bakıyor ve belki de artık herkese hemen inanmamayı tercih ediyor olacaksınız. Bu süreçte eğitimler, seyahatler, görüşme ve anlaşmalarınızda problemlerle karşılaşabileceksiniz. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin her alanda maddi ve manevi genişleme sağlamanıza sebep olurken, fiziksel olarak kilo almaya yatkın olacaksınız. Eğer bir fiziksel ya da ruhsal sağlık probleminiz varsa, Jüpiter etkisi ile büyüyebileceği için doktor kontrollerinizi yaptırmanız yararlıdır. Bu süreç sizin iş hayatınızda parlayan ve öne çıkan isim olmanızı sağlarken, gittiğiniz her yerde dikkat çeken isim olacak, hayatınıza kişisel gelişim, felsefe ve seyahatleri daha fazla alacaksınız. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile sağlığınıza ve ailevi problemlere dikkat etmeniz gerekmekte.

AKREP
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin kendi değerinizi bilip bilmediğinizi tartıyor ve özdeğerinizi sarsıyor olacak. Yaşamın içinde mütemadiyen size değersiz veya bilgisiz hissettirmek isteyen insanlarla denk gelebilirsiniz. Bu aslında sistemin size “Kendi değeriniz ve saygınızı arttırma” yolunda bir hediyesi. Finansal konularda süreç sizi krizlere sokabilir ve parasal konularda mağduriyetler gündeme gelebilir. Bu sebeple para alış verişlerine son derece dikkat edin. Özel yaşamınız yeniden yapılanıyor. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizden ruhsal ve manevi gelişim istiyor olacak. Bu süreçte geçmişten gelen ilişkilerle tekrar karşılaşacak ve eski ilişkilerinize şans verebileceksiniz. Parasal konularda dengeli adımlar atmanız gerekirken, gizli ilişkilerden de bu süreçte uzak durmanız yararlı olacaktır. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile arkadaşlıklar ve özel yaşam ilişkilerinizde problemlerle karşılaşabilir, anlamlı rüyalar görebilirsiniz.

YAY
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin genel sağlık durumunuzu, yaşama bakış açınızı, kendinizi nasıl gördüğünüzü ve ikili ilişkiler alanınızı öncelikli olarak sarsıyor ve testlerden geçiriyor olacak. Güçlü durun ve sağlığınızı koruyun. Evle ilgili değişimler yaşayabilecek, geçmiş konular ile karşılaşabileceksiniz. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin yeni projelere başlamanıza, basın yayın işlerinden fayda elde etmenize, kalabalık ortamlar ve arkadaşlıklar aracılığı ile yeni iş bağlantıları geliştirmenize, kariyer gelirlerinizin artmasına ve geleceğe daha umutla bakmanıza sebep olacak. Bu süreçte eğitimler, kurslar, vakıflar, dernekler ve organizasyonlardan yarar sağlayacaksınız. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile kalabalık ortamlar, internet bağlantıları ve arkadaşlıklarla ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin geçmişle yüzleşmeler yaşamanıza, genel sağlık durumunuzu daha fazla önemsemenize ve kariyer konusunda belirli sarsılmaların ardından değişimler yaşamaya başlamanıza sebep oluyor. (iyi veya kötü anlamda bu sizinle ilgili) Yakın çevre ilişkilerinizde kesinlikle değişime gideceğiniz, sizi yoran insanları hayatınızdan çıkaracağınız zamandasınız. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin kariyer alanınızda şanslı, uyumlu ve mutlu olmanıza sebep olurken, terfi almanıza, patronlar, resmi kurumlar, devlet, aile büyükleri ile ilişkilerde çok daha huzurlu hissetmenize ve yardımlar alabilmenize olanak tanıyor olacak. BU süreçte iş hayatınızda öne çıkan isim olacaksınız. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile aile büyükleriniz ve iş hayatınızla ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz.

KOVA
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin arkadaşlık ilişkilerinizi, geleceğe bakış açınızı ve hayattan neler beklediğinizi test ediyor olacak. Kariyer gelirlerinizle ilgili bir artış bekliyorsanız hayal kırıklığı olabilir. Ancak uzun vadede yaratıcı projelere yönelin ve keşif yönünüzü ortaya koyun. Düğünler, organizasyonlar için uygun zamanlamada değilsiniz. Bu hafta parasal problemler yaşayabilirsiniz. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin yaşama daha umutla bakmanıza yardımcı olurken, bekarsanız sizden başka bir şehirde yaşayan biri ile arkadaşlık etmeye başlayabilir, üniversite, hukuksal alan, eğitim alanları, havacılık alanlarından insanlarla daha kolay ilişki kurabilirsiniz. Süreç boyunca yurtdışı bağlantılı işler, eğitim alanları, hukuksal alan, şehirdışı fırsatlar ve evlilik konusunda şanslı olacak ve bu alanlarda genişleyebileceksiniz. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile ilişkilerinizdeki iletişim ve öğretmenlerle diyaloglar konusunda problemlerle karşılaşabilirsiniz.

BALIK
Hafta genelinde etkin olan Satürn Neptün karesi sizin otorite ile olan ilişkinizi testlerden geçirirken, aile büyükleriniz ile ilgili konular gündem maddesi olabilir. Bu süreçte kariyer konusunda eğer sağlam değilseniz, sarsılmalar yaşar ve iş değişikliklerine gidebilirsiniz. Yine ilişki temelleri sağlıklı olmayanlar için boşanmalara elverişli süreç görünse de, 25 Eylül’den önce bu tip radikal bir uzun süreli ilişki sonlandırma kararı almamayı tercih edin. 9 Eylül’de Jüpiter Terazi Burcu’na geçiş yaparak bir yıl boyunca sizin krediler, miraslar, çekilişler, toplu paralar, nafaka, dışarıdan gelen gelirler ve eşin maddi durumu konusunda daha avantajlı olmanıza ve bu alanlarda fırsatlar elde etmenize sebep oluyor olacak. Süreç boyunca psikologlardan daha fazla destek görebilir, gizemli ilimlerle uğraşabilirsiniz. Hayati tehlikelerden korunduğunuz bu bir yıllık süreçte, iş hayatınızda daha karlı işler yapabileceksiniz. Haftanın ikinci yarısında Venüs’ün açıları ile finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, ilişkilerinizde kıskançlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder