Gündem Hayyam Garipoğlu gözaltında!

Hayyam Garipoğlu gözaltında!

Paylaş
Hayyam Garipoğlu gözaltında!

Savcılık, baba Garipoğlu'nun şoförü “O araçta Hayyam Garipoğlu da vardı” deyince amca Garipoğlu'nu yakalattı

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun amcası, işadamı Hayyam Garipoğlu, dün gözaltına alındı. Asayiş Şubesi’nde sorguya alınan Garipoğlu’nun kardeşi Mehmet Nida Garipoğlu’nun şoförü Ahmet Batur’un ifadesi üzerine savcının talimatıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde üç gün sorgulandıktan sonra dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen zanlılardan Batur, polisteki ifadesinde geçmeyen bir ayrıntıdan bahsetti.

Savcılıktaki ifadesinde 02.00 sıralarında Beylikdüzü’ndeki adresten Cem Garipoğlu’nun babası Mehmet Nida Garipoğlu’nu aldığını söyleyen Batur’un, “Mehmet Nida Garipoğlu otomobilde yalnız değildi. Araçta Hayyam Garipoğlu da vardı.Cem Garipoğlu da araca bindikten sonra uzaklaştılar” dediği öğrenildi.

Polis işyerinden aldı Bu ifade üzerine Savcılık harekete geçerek polise Hayyam Garipoğlu’nun yakalanması talimatı verdi. Hayyam Garipoğlu işyerinde gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Garipoğlu sorguya alındı. Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut ile Hayyam Garipoğlu arasında arabuluculuk yaptığı belirtilen Cemil Baran, “Cem, yurtdışına sahte Ermeni kimliğiyle çıktı.

Haberin Devamı

Bu cinayette dede Kasım Garipoğlu işin senaristi, Hayyam Garipoğlu işin başrolünde ve finansmancısı. Figüranlar bitti, sıra başrollerde. Cem’in emekli hâkim dedesi Kasım Garipoğlu, Hayyam Garipoğlu, Alarm Net’in sahibi Fatih Garipoğlu ve gelirse Muhterem Garipoğlu ile Cem’in ağabeyi Levent Garipoğlu gözaltına alınacaktır” iddiasında bulundu.