Spor Hagi: Bize gel Ronaldinho

Hagi: Bize gel Ronaldinho

Paylaş
Hagi: Bize gel Ronaldinho

Rumen hoca, ünlü yıldızın menajeri ile görüştü

Rumen hoca, ünlü yıldızın menajerliğini de yapan ağabeyi Roberto Assis'le görüştü. 10 milyon euroyu bulan maliyetinin de yer aldığı raporu yönetime sundu. Ara transferde iş bitecek, terslik çıkarasa sezon sonu için anlaşılacak G.SARAY'A geldiğinde, 'Bazı şeyleri değiştirmeye zamanım yok, eldeki mevcut kadroyla devam ederken yeni planlar da yapacağım' diyen Hagi'nin hesaplarının Ronaldinho üzerine olduğu ortaya çıktı. Fatih Terim'in onun ekseninde oluşturduğu ekibi kurmak ve aynı modelle başarıyı yakalamak isteyen Hagi'nin, 10 numara için Ronaldinho'nun menajeri ile görüştüğü ortaya çıktı.

YÖNETİMİN DE ÖNCELİĞİ OLACAK

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun aynı zamanda ağabeyi olan Roberto Assis'le telefonla bir görüşme yapan Hagi, şartları öğrendi. Ardından da yönetime yeni sezon planları ve Ronaldinho hakkındaki düşüncelerini bir raporla sundu. Ronaldinho'nun maliyetinin de yer aldığı raporu Galatasaray yönetimi yapılacak transferler arasında ilk sıraya koydu.

ELDEKİ HESABA UYACAK BİR YILDIZ

Brezilyalı yıldızın maliyetinin toplam 10 milyon euroyu bulduğu da öğrenildi. Hagi'nin bu maliyetin karşılanması için şimdiden kaynak arayışına girilmesini istediği için böyle erken bir talepte bulunduğu belirtiliyor. Ünlü hoca, Ronaldinho'nun transfer edilmesi halinde takımı oluşturacak diğer elemanların fazla maliyetli olmayacağını da vurguluyor.

MİLAN'DA MUTSUZ OLDUĞU BİLİNİYOR

Haberin Devamı

Milan'ın formasını giyen Ronaldinho'nun İtalya'da mutsuz olduğu biliniyor. Brezilyalı yıldız daha önce, parladığı kulüp olan Paris St. Germain'de bırakmak istediğini söylemişti. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ronaldinho'nun ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. G.Saray da transfer sezonunun ölü olduğu dönemde işi makul paraya bitirmeyi hedefliyor. Hedef ara transferde az bonservisle işi bitirmek.

Milan'da kalmak isteyemen Ronaldinho'nun sezon sonu mukavelesi bitiyor. 1980 doğumlu olan ünlü yıldız İtalya'da beklenen çıkışı yapamadı. Milli Takım'da 84 maçta 32 golü bulunan Ronaldo, Milan'da 29 maçta sadece 8 gol attı. Sambacı'nın ismi F.Bahçe ve Beşiktaş'la da anılmıştı.

G.Saray Başkanı Adnan Polat aslında Pegasus Havayolları ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında Ronaldinho'yu alabileceklerinin ipuçlarını vermişti. Bir basın mensubunun, 'Ronaldinho'nun transferi için sponsor olur musunuz?' sorusuna Ali Sabancı, 'İşimiz havalarda gezinmek ancak ayakların yere basması gerekiyor. Hesabı kitabı uyarsa olur' demişti.

BU cevabı beğenmeyen ve araya giren G.Saray Başkanı Polat ise, 'O kadar büyütme Ali' sözleriyle Ronaldinho transferinin olabilirliğine işaret etmişti.

BAHADIR ÇOKİŞLER / Akşam