Spor Hagi gitti, yeni isim Tugay

Hagi gitti, yeni isim Tugay

Paylaş
Hagi gitti, yeni isim Tugay

Galatasaray, teknik direktör Hagi ile yollarını ayırdı. Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Antalyaspor maçında takımın başında yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu olacak

Futbolda bu sezon istediği başarıları alamayan Galatasaray, Hollandalı Frank Rijkaard'tan sonra 2. teknik direktörü Hagi ile de yollarını ayırdı. Galatasaray Kulübü'nün konu ile ilgili resmi açıklamayı yarın yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

YENİ HOCA TUGAY

Rumen teknik adam ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu geçecek.

Sarı-kırmızılı takımın, Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçta da takımın başında Tugay'ın olacağı öğrenildi.

Adnan Polat’ın, olağanüstü kongre baskısının olduğu bir dönemde kongre üyelerinin karşısına bir sezonda iki hocanın görevine son veren ve tazminat ödeyen Başkan olarak çıkmak istemediği kaydedildi.

Mali kongrede ibra olmanın hesaplarını yapan yönetimin, gelecek yılla birlikte 2 milyon Euroya yakın alacağı bulunan Rumen hocayla 1 milyon Euro'ya anlaşmak istediği vurgulandı.

POLAT, TÜRK HOCA İSTİYOR

Başkan Adnan Polat, vakit kaybetmeden yeni teknik direktör için düğmeye basacak. Sarı- kırmızılılar, Fatih Terim’in ikna edilememesi halinde Gaziantepspor’un hocası Tolunay Kafkas ve Bursaspor’dan ayrılması gündeme gelen Ertuğrul Sağlam’a teklif götürecek.

Haberin Devamı