Spor Hagi'den Emenike açıklaması

Hagi'den Emenike açıklaması

Paylaş
Hagi'den Emenike açıklaması

Hagi'den Emenike açıklaması

Galatatasaray Teknik Direktörü George Hagi, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Sarı kırmızılı takımın yeni otobüsünün tanıtım toplantısında konuşan Romen teknik adam, gündem düşmeyen Emenike'yle ilgili "Benim böyle bir transfer isteğim olmadı" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi, Manisaspor maçı öncesinde sarı kırmızılı taraftarlara ümit dolu mesajlar verdi. G.Saray'ın her geçen hafta daha iyi olacağını ileri süren Hagi sözlerini şöyle sürdürdü.

Haberin Devamı

"Takımımızın durumunda bir değişme yok. Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanmaya hedefliyoruz. Sadece kendi takımımızı düşünüyoruz. Sakatlıklarda bir değişiklik yok. Sadece Aykut düzeldi takımla çalışmaya başladı. Hakan Balta'da haftaya katılacak. Eksiklerimiz dönerse iyi olur. Ama şu elimizdeki şartlar içinde de en iyisini yapmamız gerek."

Hagi son günlerde medyada çıkan transfer haberleri ile ilgili ise şu açıklamayı yaptı.

"Basında transfer haberleri duyduk. Bunların hiçbiri doğru değil . Ama normal karşılıyorum Devre arası yaklaşıyor ve transfer dönemi başlayacak. Emenike'yi istemedim. Henüz transfer için zaman erken. Hala takımı ve kadroyu tanımaya çalışıyorum. Transfer gerektiğinde de başkanımız ve Adnan Sezgin ile birlikte oturup konuşacağız."

Haberin Devamı

Türk futbolunun son durumu hakkında sorulan soruya ise Hagi şu cevabı verdi.

"Türk Futbolu'nda olumlu gelişmeler var. Takımlar güçlenmiş. Güzel statlar yapılıyor. Kalite artıyor. Şampiyonluk için birçok takım mücadele ediyor. Bu da ligin çekişmesini ve kalitesini artırıyor. Bizim şampiyonluğumuz için birşey diyemem. Biz her maçı kazanmak istiyoruz. Bu amaçla sahaya çıkacağız."

Hagi takımının her geçen gün olumlu ilerleme kaydedeceğini ileri sürerek sözlerine şöyle devam etti.

"Her gün ilerleme kaydediyoruz. Bireysel performans ve grup olarak bir ilerleme kaydediyoruz. İlerde oynayacağımız maçları kazanınca özgüvenimiz daha da artacak. Şu anda takımdan memnunum. Trabzon'daki mağlubuyeti fazla hazmedemedim Ama futbol bu. Kaybedince de çok iyi analiz yapıp baştan başlaman gerekiyor.

Takımda her futbolcumun kendini aşarak takıma katkıda bulunması gerekiyor. Her zaman oyuncu kendisini göstermek için antrenmanlarda arzu ve isteğini ortaya koymalıdır. Müşterek bir felsefe içinde bir oyun ortaya çıkarmak ve oyuncularımızın performansını artırmak için ben buradayım. Hepsi biliyor ki iyi durumda değiliz. Oyuncularımın hepsinin elini taşın altına koyarak herşeyini vermesini istiyorum."

"Yeni stadı gidip göreceğim. Şu anda takımı tanımak için o kadar fazla mesai harcıyorum ki vakit bulamadım. Biliyorum ki stadımız 5 yıldızlı olacak Ve oraya 5 yıldızlı bir takım olarak gitmek istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da başarılı olacak bir takım kurmak istiyorum.

Haberin Devamı

Hayatta tesadüfe bağlı kalan hiçbirşey yok. Herşey plan organize ve stratejiye bağlıdır.

Her zaman, her maç için 3 puanı hedefliyoruz. Biliyoruz ki, rakibimiz de iyi ama biz ondan daha iyi oynayarak kazanmayı hedefliyoruz. Hemen puana ihtiyacım olduğu için futbolun iyi ya da kötü olmasını şu aşamada önemsemiyorum. Şimdi sonuç önemli sonra iyi futbol da gelecek.

Yöneticilerimizle hep birlikte çalışarak takımı yeniden inşa edeceğiz. Sayın başkanımızın bana verdiği bir sorumluluk var. Transferde yapılanma için tek başıma çalışmıyorum. Yönetici ve teknik kadro ile birlikte buna karar vereceğiz . Herkesin bir fikri var ve o ortak fikirlerin G.Saray'ın lehine kullanılması gerek.

Baros'un takıma gelmesini ben de bekliyorum. Kulüp doktoru ile görüştüm. İlk başta sakatlığının süresinin kısa olacağını düşünüyorduk. Tekrar nüksetti ve maalesef süre uzadı. Şu anda kesin ne zaman döneceğini bilmiyorum. Son 5-6 maç için Baros'a güveniyordum. Ama olmadı. Bizim için önemli bir oyuncu maalesef takım dışında kaldığı her hafta fiziksel formu da düşüyor. "

Haberin Devamı

GALATASARAY FUTBOL TAKIMI’NA YENİ OTOBÜS

Galatasaray Futbol Takımı’nın seyahatlerinde kullanacağı yeni otobüsün tanıtımı yapıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan tanıtıma, Galatasaray Profesyonel Futbol (A) Takımı Sportif Direktörü Adnan Sezgin, teknik direktör Gheorghe Hagi, Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Üst Yöneticisi Tuncay Bekiroğlu hazır bulundu.

Adnan Sezgin, Anadolu Ulaşım ile yaptıkları işbirliğinde emeği geçenlere teşekkür ederken, Halil Erdoğmuş da sarı-kırmızılı takıma yakışacak bir araç seçtiklerini, ancak tasarımının uzun sürmesinden dolayı biraz geç teslim ettiklerini belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi ise takımın rahat ve konforlu yolculuk yapması için otobüste gerekli şartların sağlandığını ifade ederek, "Bunun için çok teşekkür ediyorum. Otobüs ile seyahat ettik, çok güzel çok konforluydu. Ama benim oturduğum koltuk o kadar büyük ki ben orada küçük kalıyorum. Ama gerçekten çok güzel. Ümit ediyorum ki bizi takım olarak hep başarılara ve galibiyetlere taşır" dedi.

Haberin Devamı

Toplantıdan sonra Gheorghe Hagi, otobüsün önünde ve içinde basın mensuplarına poz verdi. Basın mensupları otobüse binerek, çekim de yaptı.

OTOBÜSÜN ÖZELLİKLERİ

Sarı-kırmızılı takımın yeni otobüsünde futbolcuların rahat edebilmesi için bütün ayrıntılar düşünüldü. Otobüste futbolcu ve teknik direktörler için koltuklar özel olarak tasarlandı. Araçta koltukların kaplamasından perdelere, halılardan döşemelere kadar sarı-kırmızı bir atmosfer oluşturuldu.
Tüm koltuklara masaj sistemi yerleştirilerek, yolculuk sırasında ve maç sonrasında futbolcuların dinlenmesini sağlayacak teknoloji kullanıldı. Koltukların arkasına ayrıca oyuncuların film, müzik ve televizyon izleyebilmeleri için LCD ekran monte edildi. Aracın en arkasında bulunan özel tasarımlı 4 adet yataklı koltuk, 160 derece yatabilme özelliğiyle futbolculara rahat uyku imkanı sağlayacak.
Otobüste, teknik direktör Hagi ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu’nun oturacağı koltuklar da özel olarak tasarlandı.
Ayrıca, futbolcular otobüste bulunan wireless modem sistemiyle sınırsız olarak interneti kullanabilecek.