Spor Hagi'den Galatasaray'a moral ziyareti

Hagi'den Galatasaray'a moral ziyareti

Paylaş
Hagi'den Galatasaray'a moral ziyareti

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda CFR Cluj ile yapacağı maç için Romanya'da bulunan sarı-kırmızılı takımın kampını ziyaret etti

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, takımın Cluj-Napoca’da kamp yaptığı otele gelen Hagi’nin, teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile bir araya geldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’a 1996-1997 sezonunda transfer olduktan sonra forma giydiği 5 sezonda 4 lig şampiyonluğu, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşadığı, iki ayrı dönemde de teknik direktörlük görevleri üstlendiği aktarılan Hagi’nin, sarı-kırmızılı teknik heyetle uzun süre sohbet ederek hasret giderdiği belirtildi.

Hagi’nin yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın Romanya’da olmasından mutluluk duyduğunu ve zaman kaybetmeden kente geldiğini söylediği vurgulanırken, CFR Cluj maçıyla da ilgili, "CFR Cluj iyi takım. Defansı iyi yapıyorlar ve hızla kontra atağa çıkabiliyorlar. Fakat üç maç daha var. İnşallah Galatasaray iyi oynayarak puanlar alır" değerlendirmesini yaptığı kaydedildi.

Hagi’nin ayrıca, Türkiye ligini fazla takip edemediğini aktararak, kendine has Türkçe’siyle, "Ama Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu" şeklinde konuştuğu ifade getirildi.

Haberin Devamı