Spor Hagi'den istifa sinyali

Hagi'den istifa sinyali

Paylaş
Hagi'den istifa sinyali

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takımın Karabükspor'la berabere kaldığı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada istifa sinyalleri verdi

İşte Rumen teknik adamın konuşmaları:

Haberin Devamı

"Maalesef zor bir durum yaşıyoruz. Takım sahaya çıkarken arzulu ve istekliydi ama maalesef kazanamadık. Kaleye doğru ilerlerken çok başarılı değiliz. "

"İSTİFAMI İSTEYENLER GELİP ERKEKÇE YÜZÜME SÖYLESİNLER"

"Son basın toplantısında da söylediğim gibi, yönetimin benimle ilgili bir düşüncesi varsa, yani bundan sonraki dönemde beni istemiyorlarsa masaya oturup konuşur bir çözüm buluruz. İstifamı isteyenler gelip erkekçe yüzüme söylesinler. Daha önce de bunu söylemiştim. Herkesin oturup bir analiz yapması gerekiyor. Önemli olan Galatasaray. "

"BAŞARISIZLIĞIN BİR PARÇASI DA BENİM"

"Bir sebepten dolayı çok üzgünüm. Taraftarların bir şeyi unutmaması gerekiyor. Bu sene kulübe son olarak ben katıldım. İşler iyi giderken gelmedim. Yani ben gelip iyi giden işleri bozmadım. Takımı alıp iyi şeyler yapmak istiyordum. Bu amaç ve hedefle geldim. Alınan sonuçlardan dolayı sorumluluk taşıyorum. Kabul ediyorum. Tabii ki bu başarısızlığın bir parçasıyım ben de. Ama suç yüzde yüz benim değil. " İmza attığım zaman çok iyi niyet ve güzel fikirlerle gelmiştim. Ama tabii ki beni istemeyen varsa gelip karşıma söylesin, bunu da hep birlikte değerlendirelim. Ama unutmayalım ki Galatasaray'a son gelen benim. Başaramadım evet bu da doğru. Ama sadece 4 aydan sorumlu olarak görüyorum kendimi. Bu konuda da bir çözüm bulunacaktır. Bunu hep birlikte göreceğiz."

Haberin Devamı

ALİ HAŞHAŞ: CESURCA SÖYLERİZ

G.Saray Genel Sekreteri Ali Haşhaş, Kanaltürk’te katıldığı programda, Hagi’nin maç sonu konuşmalarından bir şey anlamadığını söyledi. Haşhaş, “Hagi’yle ilgili gibi bir karar alsak; bunu Adnan Polat da, biz yöneticiler de cesurca ona söyleriz. Hagi, neden böyle bir şey söyledi anlamadık” dedi.