Spor Hagi'nin silahları Pino ve Kazım

Hagi'nin silahları Pino ve Kazım

Paylaş
Hagi'nin silahları Pino ve Kazım

Galatasaray teknik direktörü Hagi, Fenerbahçe'nin ileri çıkan bekleri nedeniyle kanatlardan Kazım ve Pino'yla rakibi vurmayı planlıyor

Tüm kulvarlarda hedefsiz kalan Galatasaray, kendisi için sezonun en önemli maçı olan derbi için hazırlıklarını tamamladı. Nasıl bir ilk 11’le sahaya çıkacağı konusunda kararsız kalan Gheorghe Hagi, sonunda planını hazırladı.

Rumen teknik adam kalede Zapata’ya ya da Aykut’a, savunmanın ortasında Servet ve Gökhan’a görev verecek. Genç çalıştırıcının defansta en güvendiği isim, sağ bekte oynayacak olan Lucas Neill.

İlk maçta Niang’ı sert futboluyla etkisizleştiren Avustralyalı yıldıza bu karşılaşmada da çok iş düşecek. Sol bekteki Hakan Balta da bu maçta hücuma destek vermekten çok, savunmada kalacak.

Hagi, orta sahayı ise Cana-Culio-Yekta 3’lüsüyle kurarak, bu bölgede rakibine üstünlük sağlamaya çalışacak. Yekta sahaya çıkmazsa, forma giyecek isim Ayhan Akman.

FORVETTE BAROS OYNAYACAK

Rumen çalıştırıcının, sürati nedeniyle Stancu’yu forvette kullanabileceği düşünülüyordu. Ancak son kararı Milan Baros oldu. Hagi’nin hücumdaki asıl silahları ise kanatlarda görev vereceği Juan Pino ve Kazım.

Rakibin hücumlarda her ikibi bekini de ileri çıkarmasını fırsata dönüştürmeyi planlayan genç teknik adam, rakip savunma Baros’la uğraşırken bu oyuncuların yapacağı sürpriz çıkışlara güveniyor.

Haberin Devamı