Gündem Hain torundan dedeye evlilik tuzağı

Hain torundan dedeye evlilik tuzağı

Paylaş
Hain torundan dedeye evlilik tuzağı

21 yaşındaki sevgilisini, dekolte elbiseyle, 72 yaşındaki dedesinin evine gönderdi, sonra da yaşlı adamı gasp etti

Evlilik tuzağına düşürdüğü 72 yaşındaki dedesini gasp eden hayırsız torunun kimliği, kaçarken maskesini düşürünce ortaya çıktı. Hüseyin K (27) ve dedeye kurulan evlilik tuzağının yemi olan sevgilisi Pelin A.(21) yakalandı. Polis bu ikiliye gözcülük yaparak yardım eden bir kişiyi daha gözaltına aldı.

Kartal’da, 72 yaşındaki dedesi Erdoğan Satıcı’yı sevgilisi ile birlikte plan yaparak el ve ayaklarını bağladıktan sonra gasp eden torun Hüseyin K.(27)ile sevgilisi Pelin A.(21) ve kapıda gözcülük yaptığı belirlenen Mesut T.(19) yakalandı.

Apartmandan çıkarken kar maskesini çıkarınca çevredekiler tarafından tanınıp yakalanan Hüseyin K.’nın sevgisi Pelin Aksu'yu, sözde evlenmesi için dedesine gönderdiği ortaya çıktı.

TORUNDAN ŞEYTANİ TUZAK

Kartal, Cevizli mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda uzun süredir işsiz olan Hüseyin K., uzun süredir evlenmek isteyen dedesini gasp etmek için sevgilisi ile birlikte plan hazırladı.

Dede Erdoğan S.’ye telefon eden Hüseyin K. “Sana bir kız gönderiyorum. Bir bak bakalım. Eğer beğenirsen seni ona evlendiririz." dedi. Bu konuşmanın ardından sevgilisi Pelin A.’yı dekolte bir kıyafetle dedesinin evine gönderdi. Pelin A. bir süre dede ile sohbet ettikten sonra “Sizi çok sevdim. Aşağıdan bir sigara alayım daha sonra devam ederiz" diyerek kapıya yöneldi.

KAR MASKELİ SOYGUN

Kapıyı açmasıyla kar maskesiyle içeri giren Hüseyin K., dedesinin ellerini ve ayaklarını bağladı. Daha sonra evde arama yaparak 3 cep telefonu, bir fotoğraf makinası, cüzdan, 10 şişe viski, 5 karton sigarayı alan Hüseyin K. ve sevgilisi Pelin A. olay yerinden kaçtı. Bağlarından kurtulan Erdoğan Satıcı’nın şikayeti üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı.

O MASKENİN ALTINDAN TORUN ÇIKTI

Gasp Büro Amirliği dedektifleri tarafından yapılan incelemede Erdoğan Satıcı’nın söylediği saatte apartmandan torunu Hüseyin K.’nın yanında bir kızla çıktığını tespit etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre ellerindeki paketlerle telaşla binadan çıkan iki sevgilinin 3 apartman yanda başka bir eve girdiği tespit edildi. Bu gelişme üzerine gözlatına alınan torun Hüseyin K. suçunu itiraf etti. Polis sevgilisi Pelin A. ile kapıda gözcülük yapan Mesut T.’yide kısa sürede yakaladı.

Mehmet AKTARAN-İSTANBUL-DHA

2