Gündem 'Hak etmiş'

'Hak etmiş'

Paylaş
'Hak etmiş'

Antalya'da oturan Emrah Eziz, 2 yıl önce eşi Özlem'i öz babası Ahmet Eziz ile yatakta yakaladı. Bunun üzerine kayınpeder-gelin birlikte kaçtı ve...

BABANIN HAYATINDA İKİ KADIN DAHA VAR

Haberin Devamı

Antalya’da oturan Emrah Eziz (20), 2 yıl önce evinin yatak odasında 6 aylık eşi Özlem’i (21) babası Ahmet Eziz ile (47) çırılçıplak yakaladı. Biri resmi nikâhlı eşi olmak üzere iki kadınla yaşayan Ahmet Eziz bu rezaletin hemen sonrasında gelini Özlem ile kaçtı.

Emrah Eziz 2 yıl boyunca işini gücünü bırakıp Türkiye’nin dört bir yanında ‘âşıkların’ izini sürdü. Nihayet önceki gün babası ile eşinin Kırıkkale’de ev tuttuğu bilgisine ulaştı.

ÖFKELİ KALABALIK BİBER GAZIYLA DAĞITILDI

Emrah hemen Kırıkkale’ye gitti. Elindeki adresi bulmaya çalışırken sokakta babasıyla karşılaştı. Baba kaçmaya yeltendi. Emrah, “Beni rezil ettin” diye bağırıp cebinden çıkardığı bıçakla babasını karın bölgesinden 3 kez bıçakladı.

Haberin Devamı

Halk rezaleti öğrenince babaya hastaneye götürülmesi için yardım etmedi. Olay yerine gelen polis, Emrah’ı yakaladı. Öfkeli kalabalığı da biber gazı sıkıp dağıttıktan sonra yaralıyı hastaneye götürdü.

Erhan GÖĞEM/DHA