Magazin 'Hakaaan deyip kucağıma düştü'

'Hakaaan deyip kucağıma düştü'

Paylaş
'Hakaaan deyip kucağıma düştü'

Gömleğindeki kan izleri dikkat çeken Tatlıses'in şoförü Hakan Çalışkan, ünlü türkücünün vurulma anını anlattı

Tatlıses’in silahlı saldırıya uğradığı haberini alan yakınları, Maslak Acıbadem Hastanesi’ne koştu. Hastaneye gelenler, ilk bilgileri sanatçının aracını kullanan şoför Hakan Çalışkan’dan aldı. Gömleğindeki kan izleri dikkat çeken Çalışkan, Nurol Plaza’dan ayrılıp, tali yoldan Büyükdere Caddesi’ne çıkarken aracın önünün kesilip ateş açıldığını söyledi.

Haberin Devamı

>>TATLISES'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

'MERMİNİN PARILTISINDAN ANLADIM'

Çalışkan, aracın ön tarafında oturan Tatlıses’in vurulduğunda “Hakaaan!” diye bağırarak kucağına düştüğünü anlattı. Beş kişilik koruma ekibinin kendilerini takip ettiğini, ancak müdahale edemediklerini anlatan Çalışkan aile yakınlarına, “Uzun namlulu silah kullandıklarını mermilerin parıltısından anladım” dediği öğrenildi.

'ÖNCE SİLAHLI SALDIRI OLDUĞUNU ANLAMADIM'

Şoför Çalışkan polise verdiği ifadede ise şunları söyledi: “Tatlıses yanıma ön koltuğa oturdu. Buket ise arkaya oturdu. Yola çıktık. Eski özel harekâtçı olan korumalar bizi takip ediyorlardı. Bazı sesler duydum. İlk anda silahlı saldırıya uğradığımızı anlamadım. Ön cam kırıldı. Her şey saniyeler içinde oldu. Tatlıses’e baktığımda başından kan akıyordu ve koltuğa yığıldı. O anda bize ateş edildiğini anladım. Gayriihtiyari ayağımı gaz pedalından çekmiştim. Durmanın bir faydası olmayacağını düşünüp gaza yüklenip hastaneye doğru otomobili sürdüm. Bu sırada korumaları arayıp Tatlıses’in vurulduğunu söyledim.”

Haberin Devamı