Spor Hakan Arıkan paylaşılamıyor

Hakan Arıkan paylaşılamıyor

Paylaş
Hakan Arıkan paylaşılamıyor

Beşiktaş ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hakan Arıkan, Siyah Beyazlı kulüp ile son bir aydır görüşmelerde bulunmuş ancak anlaşmaya varamamıştı

Adı son günlerde Galatasaray ile de anılan ve Sarı Kırmızılı kulübe imza attığı yönünde haberler çıkan Hakan Arıkan’ın menajeri Olgun Peker konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Peker Hakan’ın bu sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesine rağmen Siyah Beyazlı kulüp ile yeni bir anlaşma imzalamadıklarını ve hem Beşiktaş ile hem de farklı kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü aktardı.

Peker, "Hakan’ın sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi sona eriyor. Biz geçtiğimiz aylarda Siyah Beyazlı kulüp ile görüştük ancak yeni bir anlaşma için mutabakata varamadık. Son dönemde de hem Türkiye’den hem de yurt dışından önemli kulüpler ile temaslarımız oldu ama bir söz veya anlaşma durumu yok.

Hakan’ın Beşiktaş ile sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor ama hala Beşiktaş’ın futbolcusudur. Ben şu anda yurt dışındayım. Perşembe günü Türkiye’ye döneceğim ve Beşiktaş yönetimi ile yeniden masaya otruacağız. Yapacağımız bu görüşmeden de sonuç alamazsak temasta olduğumuz diğer kulüplerin tekliflerini değerlendireceğiz" dedi.

"HAKAN’A GALATASARAY’IN YANI SIRA TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN BİR İKİ KULÜBÜ DAHA TEKLİFTE BULUNDU"

Menajer Olgun Peker, Galatasaray ile görüştüklerini doğrularken Sarı Kırmızılı kulübe imza attıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

"Hakan piyasası olan ve istenen bir kaleci. Durum böyle olunca bize Beşiktaş dışında teklifler de geldi. Görüştüğümüz kulüpler arasında Galatasaray ve Türkiye’nin önde gelen bir iki kulübü daha var. Ayrıca yurt dışından, özellikle Rusya’dan ciddi teklifler aldık. Ancak Beşiktaş ile son kez görüşmeden hiç bir kulübe imza atmayız.

Ben menajer olarak temsilcisi olduğum oyuncunun en iyi şartlarda yeni mukavele imzalaması için çaba harcıyorum. Bu süreçte yaşanan görüşmeler çok doğal ve kimsenin yadırgamaması lazım."

Övünç ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı