Spor Hakan Çalhanoğlu: O defter çoktan kapandı

Hakan Çalhanoğlu: O defter çoktan kapandı

Paylaş
Hakan Çalhanoğlu: O defter çoktan kapandı

Hakan Çalhanoğlu da maçla ilgili olarak, "Takım olarak herkes Madrid'in zor olacağını biliyordu. Ama 120. dakikaya kadar bence iyi performans gösterdik. Penaltılara kalmak istedik. Penaltı zaten biraz şans. Maalesef ben ve diğer arkadaşlarım da atamadı. Demek ki kaderimiz buraya kadarmış" değerlendirmesini yaptı.

Penaltı kaçırdığı pozisyon için "Kaleci nasıl vuracağımı anladı" diyen Hakan, "Ben genelde kalecilere her zaman bakarım. Şutu ona göre çekerim. Kaleci noktasında uzun durdu. Topa da doğru vuramadım, kötü vurdum. O yüzden kaleci de kurtardı" açıklamasında bulundu.

Hakan ayrıca, maçın ardından yanına gelen Arda’nın kendisine "Takma kafana, bu daha senin ilk adımın. Daha önünde çok şeyler göreceksin. Büyük futbolcusun" dediğini de söyledi.

Bu sezon gösterdiği performansı ile Avrupa’daki diğer takımların dikkatini çeken 21 yaşındaki Hakan, aldığı güzel övgülerden gurur duyduğunu dile getirerek, "Ancak şu anda kendimi Bayer Leverkusen’de çok iyi hissediyorum. İstediğim yerdeyim. Maalesef turu geçemedik ama inşallah seneye bir daha buraya kadar geliriz. Şu an Leverkusen dışında başka bir düşüncem yok" dedi.

Leverkusen formasını giyen ve oldukça üzgün olduğu gözüken diğer bir Türk futbolcu Ömer Toprak ise "Aslında takım olarak bunu hak etmedik. Kura çekiminde herkes ’Leverkusen’in şansı olmayacak’ diyordu. Ama iki maçta da Atletico’yu çok zorladık. Atletico’nun golü de zaten biraz şanslı gol oldu. Uzatmalara gittik ve onlara pozisyon vermedik. Ama maalesef penaltılarda kaybettik. Çok üzgünüm. İlk golde kurtarmak isterken top ayağıma çarptı. Böyle şeyler olur. Ama maalesef penaltıyı da atamadım" yorumunda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, A Milli Takım’da geçmişte yaşananlar için "Ben hepsini çoktan unuttum. O defter çoktan kapandı" dedi.
Öte yandan, A Milli Futbol Takımı’nın gelecek hafta Hollanda ile oynayacağı maç ile ilgili yöneltilen sorulara Arda, "Hayırlısı olur inşallah elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ben Hollanda maçında cezalıyım arkadaşlarım en iyisini yapacaktır. Onlar için dua edeceğim" derken, Hakan da "Tabii ki heyecanlıyım. Geri dönmek beni çok sevindiriyor. Takım arkadaşlarımı, abilerimi yine görmek güzel tabii ki. Onları çok özledim. İnşallah Hollanda’ya karşı çok güzel şeyler yaşarız. Galibiyet alırsak çok mutlu oluruz" cevabını verdi.

Hakan "Milli Takım’da geçmişte yaşananlar unutuldu diyebilir miyiz" sorusuna, "Tabi ben hepsini çoktan unuttum. O defter benim için çoktan kapandı" yanıtını verdi.

Ömer Toprak ise A Milli Takım ile ilgili soruya "O konuda bir şey söylemek istemiyorum" diyerek, yorum yapmaktan kaçındı.

AA

Haberin Devamı