Spor Hakan Hepcan'dan ırkçı paylaşım! Galatasaray dava açıyor

Hakan Hepcan'dan ırkçı paylaşım! Galatasaray dava açıyor

Paylaş
Hakan Hepcan'dan ırkçı paylaşım! Galatasaray dava açıyor

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın attığı tweet büyük tepkiye neden oldu.

Dün akşam Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın attığı ırkçı içerikli tweet büyük tepki çekti.

Hepcan attığı tweette Galatasaraylı bir futbolcu için 'Maymun' ifadesi kullandı.

Bu tweet büyük tepkilere neden olurken Hepcan bu tweeti daha sonra silip özür diledi.

Söz konusu tweet:



Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray Kulübü de bu olay sonrasında harekete geçti. Kulübün hukukçuları hem resmi hem de bireysel olarak Hakan Hepcan hakkında suç duyurusunda bulundu. Fransız oyuncu Gomisin de Hepcan hakkında dava açmaya hazırlandığı kaydedildi.

HAKAN HEPCAN KİMDİR?


Hakan Hepcan 26 Şubat 1981 yılında İzmir’de doğmuş internet fenomenidir. Vine isimli uygulamayla tanınan Hakan Hepcan aslında Kuma ve Rol isimli iki grupla da albümler yapmıştır.

Liseden mezun olmasına yakın bir dönemde gitar satın alan ve 2 beste yapan Hepcan radikal kararlar almaktan da geri durmamıştır. Okul hayatında başarılı olamayan Hakan Hepcan, yeteneklerinin peşine düşmüş ve hayallerini de yanına alarak İzmir’den ayrılarak İstanbul’a taşınmıştır. Rol ve Kuma ile yaptığı albümlerde de şarkıların tamamının söz ve müzikleri kendisine aittir. Vine isimli telefon uygulamasında ortaya attığı “cocumuyo” kelimesi ve kendi tabiriyle aptal bir ağız hareketiyle asıl ününü kazanmış ve bu ün de onu Okan Bayülgen’in ekibine girmeye kadar götürmüştür.

Haberin Devamı