Gündem Hakan Şükür ortaya çıktı!

Hakan Şükür ortaya çıktı!

Paylaş
Hakan Şükür ortaya çıktı!

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve ABD’ye kaçan Hakan Şükür, bir üniversitede ders vermeye başlıyor. Hakan Şükür öğrencilere futbol teknikleri ve liderlik modelleme dersleri verecek

North American University'nin (Kuzey Amerika Üniversitesi), hakkında yakalama kararı çıkarılan FETÖ mensubu eski milli futbolcu Hakan Şükür'ü bir etkinlik için davet ettiği ortaya çıktı.

Bu üniversite Türkiye'de 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sorumlu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığıyla biliniyor.

ÜNİVERSİTE FUTBOL TAKIMINA DERS VERECEK


Hakan Şükür'ün üniversitenin futbol takımına futbol teknikleri ve liderlik modelleme dersleri vereceği öğrenildi.

Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkmadan bir süre önce ailesiyle birlikte ABD'ye kaçmıştı. Ailenin California eyaletine yerleştiği öne sürülüyordu.

Ancak Hakan Şükür'ün ders vereceği üniversite Texas eyaletinin Stafford kentinde bulunuyor.

Üniversitenin rektörü Recayi 'Reg' Peçen ise @NAU_President isimli hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı tweetler paylaşmıştı.

BABASI TUTUKLANMIŞ, MALLARINA EL KONMUŞTU


FETÖ'ye finansal destek sağladıkları belirlenen ve Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Selmet Şükür de tutuklanıp, cezaevine konmuştu. Hakan şükür ile babasının Türkiye'deki tüm mallarına devlet el koymuştu. (Sabah)


Hakan Şükür'ün istifa dilekçesini 'basın imamı' yazmış


Kızından Hakan Şükür'e Fethullah Gülen'e iletilmesi için not