Siyaset Hakan Şükür siyasete ısınıyor
Paylaş
Hakan Şükür siyasete ısınıyor

AK Parti'den Meclis'e girmeye hazırlanan eski futbolcu Hakan Şükür adaylığını, "Milli takım aday kadrosuna seçildiğimi düşünüyorum." şeklinde niteliyor.

Bundan sonraki hedeflerini de, "Hep beraber yeni rekorlara ulaşmaya çalışacağız." diye özetliyor.12 Haziran seçimlerinin en renkli simalarından biri Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Hakan Şükür. AK Parti'nin İstanbul 3. bölge 4. sıradan milletvekili adayı. Zaman gazetesine konuşan Şükür, "Bütün adayları Allah utandırmasın. Ben milli takım aday kadrosuna seçildiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

Milletvekili adaylığının kendisi ve millet için hayırlı olması temennisinde bulunan Şükür, "Futbolcu olarak yıllarca hizmet ettiğim ülkemde rekorlar kırdım ama hepsini bir tarafa koyup örnek bir sporcu modeli oluşturmaya çalıştım. En azından güzel bir duruşa sahip olduğumu düşünüyorum. Bundan sonra da memleketime, milletime, değerlerime hizmet etmeye çalışacağım." diye konuştu.

Türkiye'nin hem içeride hem de uluslararası platformlarda yükselen çıtasına bir katkı sağlamak için bu yola çıktığını anlatan eski gol kralı, şu düşünceleri paylaştı:

"Allah'ın izniyle başarılarımı burada da devam ettirmek istiyorum. Milletimle beraber önce bölgemde daha sonra bütün Türkiye'de ve dünyadaki bütün vatandaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle çok güçlü bir Türkiye'ye ulaşmak için hizmet edeceğim. Hep beraber yeni rekorlara ulaşmaya çalışacağız."

Haberin Devamı