Spor Hakan Şükür'ün TRT'den aldığı maaş FETÖ iddianamesinde

Hakan Şükür'ün TRT'den aldığı maaş FETÖ iddianamesinde

Paylaş
Hakan Şükür'ün TRT'den aldığı maaş FETÖ iddianamesinde

Hakan Şükür'ün çok tartışmalara neden olan TRT'den aldığı maaş FETÖ'nün TRT yapılanmasına ilişkin iddianemeye yansıdı.

Halen FETÖ soruşturmasının firari sanığı durumundaki Eski Milli futbolcu Hakan Şükür’ün TRT’den aldığı para kamuoyunda çok tartışıldı...

Şimdi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün TRT'deki yapılanmasına ilişkin 21 şüpheli hakkında hazırladığı iddianameyi tamamladı. Şükür'ün TRT'den aldığı para da o iddianamede yer aldı.

BASINA SIZDIRILMIŞ


Sabah gazetesinden Yüksel Temel imzasıyla yayımladığı habere göre, İddianamede Fethullahçıların TRT’de nasıl kadrolaştığı, önemli isimlerin ne kadar maaş aldığı bilgileri de yer aldı.

İddianamede firari FETÖ'cüler Ekrem Dumanlı ile Hakan Şükür'ün TRT'den aldıkları ücretin basına sızdırılmasına ilişkin bir itiraf beyanı da yer aldı.


2008-2013 arası 'TRT FETÖ'nün çiftliğine döndü'

HAKAN ŞÜKÜR'E ÖDENEN İNANILMAZ RAKAM


İddianameye göre Tanık beyanında, "Örgütün Ekrem Dumanlı isimli gazetecisi TRT'de yayına katılıyor ve ayda 12 bin TL'den fazla para alıyordu.

Ayrıca Hakan Şükür TRT'de yıllık 740 bin TL ücret alıyordu. Ben bunu gizlice basına sızdırdım. Bu fahiş ücret aylarca Türkiye gündemini meşgul etmişti. Her iki sızdırmayı da vicdanı sorumluluk ve vatan hizmeti bilinci ile yaptım. Birkaç ay sonra Ekrem Dumanlı programı bırakmak zorunda kaldı. Hakan Şükür de 1 sezon sonra Lig TV'de yorumcu olarak başladı" dedi.

Haberin Devamı