Spor Hakan Şükür'ün gönlü Bursa'da

Hakan Şükür'ün gönlü Bursa'da

Paylaş
Hakan Şükür'ün gönlü Bursa'da

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür, Bursaspor'un şampiyon olmasını istediğini söyledi

Fatih Üniversitesi’nin, düzenlediği "Fatih World Cup" futbol turnuvası kapsamında, eski milli oyunculara onur ödülü dağıttığı törene katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu hafta karşılaşacakları Gaziantepspor’un önemli bir rakip olduğunu ifade ederek, "Çok iyi bir takım, iyi futbolcu ve hocaya sahipler.

İçinde bulunduğumuz durum, bize puan kaybetmememiz gerektiğini anlatıyor. Dolayısıyla, kendi sahamızda, taraftarımızın da coşkusuyla iyi bir maç oynayıp, derbi öncesinde iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanır, tekrar ligde eskiden olduğu gibi avantajlı konuma geçeriz" diye konuştu.

Bu hafta Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yapılacak derbi maçla ilgili bir soruya Ertuğrul Sağlam, "Biz kazanalım, oradan çıkacak sonuç bizi ilgilendirmez" karşılığını verdi.

"BURSASPOR’UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUM"

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, ligde Bursaspor’un şampiyon olmasını istediğini söyledi. "Ertuğrul iyi bir arkadaşım, onun için istiyorum" diyen Hakan Şükür, "Lig çok çekişmeli geçiyor. Şu an zirvede yer alan Bursaspor daha avantajlı.

Fikstür avantajı var ve oynanmadan 3 puan alacağı bir maç var. O nedenle avantajlı olarak görüyorum. Her şey bitti derken Galatasaray tekrar şampiyonluk yarışı içine girdi. Beşiktaş’ın da kötü gitmesine rağmen hâlâ şansı var.

Bir de Fenerbahçe var, iyi futbol oynuyor. Derbiyi kazanırlarsa şampiyonluk yarışında çok büyük bir artıyı hanelerine yazdırmış olurlar" şeklinde değerlendirmede bulundu.

ESKİ MİLLİLERE ONUR ÖDÜLÜ

Fatih Üniversitesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Fatih World Cup Futbol Turnuvası kapsamında, eski milli futbolculara onur ödülü verdi.

2

Haberin Devamı