Magazin Hakan Ural: Çocukların evi terk etti

Hakan Ural: Çocukların evi terk etti

Paylaş
Hakan Ural: Çocukların evi terk etti

Hakan Ural, 2 çocuğunun annesi eski eşi Sibel Can'a isyan etti!

Sibel Can, Haziran 2000’de evlendiği, oğlu Emir’in babası Sulhi Aksüt’ü “Yatak odamızdaki kasayı açtırıp, paramı aldı” iddiasıyla suçlamış ve Haziran 2009’da boşanma davası açmıştı.

Haberin Devamı

Mahkeme, Sulhi Aksüt’e, Sibel Can’ın çocuklarıyla birlikte oturduğu Beykoz-Acarkent’teki evlerine 6 ay yaklaşmama yasağı getirmişti. Sibel Can “Sulhi’ye bir daha dönmem imkansız. Her şey bitti” demişti.

ENGİNCAN'IN ÖFKESİ

17 Haziran 2010’da davaları görülecek olan Sibel Can ile Sulhi Aksüt cephesinde geçen cuma şok bir gelişme yaşandı. Ucankus.com’da yazan habere göre; Sibel Can, Sulhi Aksüt’ü eve aldı. Bu sırada Sibel Can’ın kızı Melisa (16) üst kattaki odasındaydı. Melisa haberi ağlayarak ağabeyi Engincan’a (19) bildirdi.

Engincan annesine telefon açıp “Anne sen bu adam için ‘Kasamızı soydu’ demiştin. O adam evden gitmezse Melisa ve ben asla eve dönmeyeceğiz. Babamızın yanına gidiyoruz” dedi. Olayı öğrenir öğrenmez çılgına dönen Hakan Ural, oğlu Engincan ile kızı Melisa’yı alıp eşi Ezgi Ural ile Ulus’ta oturdukları eve götürdü.

Haberin Devamı

Geçen cumadan bu yana çocuklarını Beykoz Acarkent’teki okulları TED Koleji’ne götürüp getiren Hakan Ural POSTA’ya şu açıklamayı yaptı: “Çok üzgün ve sinirliyim. Pırlanta gibi iki evladım var. Evlerini ağlayarak terk ettiler. Bu olay beni mahvetti. Çocuklarımı her gün okula getirip götürüyorum. Onların bu olaydan etkilenip derslerinin bozulmasından çok korkuyorum. Eşim Ezgi ile üzerlerine titriyoruz. Sibel ne yazık ki doğruları söylemiyor.”

SİBEL CAN YALANLADI

Sibel Can ise eski eşi Hakan Ural’ın aksine şöyle konuştu: Hakkımda çıkan iddia asılsızdır. Hocam Mustafa Erses’in vefatı nedeniyle İzmir’deyim. Çocuklarım artık yetişkindir. İstedikleri zaman babalarında kalıyorlar. Bu da öyle bir durum. Sulhi Aksüt’e tekrar dönmem söz konusu değil. Sulhi Bey, oğlumuz Emir’i istediği zaman tabii ki görüyor. Ama Engincan ve Melisa bundan rahatsız olmuyor. Hakan Bey’in de çocuklarımızı üzmemek adına daha dikkatli olması gerekiyor. Sulhi Aksüt ise “17 Haziran’da boşanma davamız var. Eğer barışsaydık, davayı geri çekerdik” dedi.