Spor Hakem bu hale geldi!

Hakem bu hale geldi!

Paylaş
Hakem bu hale geldi!

Antalya'da oynanan ve Süper Amatör Lig'e çıkacak takımın belirleneceği karşılaşma sonrasında tribünden atılan taş, hakemin burnunu kırdı

Olay, Uğur Sorguç Stadı'nda oynanan Antalya Kunduspor ile Ilıca Belediyespor maçında yaşandı. Maçın henüz 2'nci dakikasında Emrah Tunçbilek ile skoru 1-0 yapan Ilıca, 33'üncü dakikada Erdem Karademir ile durumu 2-0'a getirdi. İkinci yarının 50'nci dakikasında Kundusporlu Mustafa farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda Kundu'nun eşitliği sağlama çabaları sonucu değiştirmedi ve maçı Ilıca 2-1 kazanarak, Süper Amatör Lig'e çıkan ekip oldu.

HAKEM TAŞ ATANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Maçtan sonra soyunma odasına giden hakemlere, Kundusporlu taraftarlar büyük tepki gösterdi. Tribünden atılan bir taş, orta hakem İzzet Balaban'ın kafasını sıyırarak yardımcı hakem Hasan Hüseyin Tetik'in burnuna isabet etti. Acı içinde kıvranan hakem, Çevik Kuvvet Polisi eşliğinde soyunma odasına götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalesinde hakemin burnunun kırıldığı öğrenildi. Hakem Hasan Hüseyin Tetik, kendisine taş atan taraftardan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Süleyman EKİN / ANTALYA (DHA)