Spor Hakem değil komedi dans üçlüsü

Hakem değil komedi dans üçlüsü

Paylaş
Hakem değil komedi dans üçlüsü

Verilmeyen 2 penaltıya çok sinirlenen Emre, devre arasında Göçek'in suratına böyle haykırdı

Spor Toto Süper Lig’de önceki gün tek gösterimlik sahne alan Fenerbahçe-Gaziantep korku filminin ‘kamera arkası’, aradan zaman geçmesinin ardından elimize ulaşmaya başladı.. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Hüseyin Göçek’e devre arasında yaptığı isyan, Tolunay Kafkas’ın koridorlarda önüne gelen herkesi kılıçtan geçirmesi, İsmail Kartal’ın Kafkas’a hakareti ilk gelen bilgiler arasındaydı..

Fakat şimdi duyacaklarınız, hakem Hüseyin Göçek’in acı halini gözler önüne serecek.. Maçın henüz 45. saniyesinde vermediği penaltı sonrası Kadıköy’deki tansiyonu yükselten, ardından da 20’de aynı hatayı bir kez daha yapıp psikolojik olarak karşılaşmanın altında ezilen hakem Göçek, futbolcuların sözleriyle de ezildi.. Neden mi bahsediyoruz? İşte size cevabı..

‘SOYUNMA ODANIZA’ CEVABI VERDİ

Maçın devre arası.. 90 dakika sonrasında hakem için oldukça ılımlı cümleler kuran Emre Belözoğlu, devre arasında ise adeta sinir küpüdür.. Hakemin üst üste yaptığı hatalar sonrası, Alex’in yaptığı açık faule rağmen o sinirle Göçek’e itiraz eden ve sarı kart gören milli yıldız, gittikçe gerginleşir. Zaten anatomik yapısında da sinirli bir insan olan Emre, gittikçe artan gerginliğini, sahada ‘deli’ gibi koşarak atmaya çalışır.. Ama yetmez!

İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odası koridorlarına giren Belözoğlu, Hüseyin Göçek’le karşılaşır ve yardımcıların da yanında hakemlerin yüzüne doğru, “Siz hakem falan değilsiniz, komedi dans üçlüsüsünüz. Böyle rezillik olabilir mi? Biz burada ter akıtıyoruz, nefesimiz kesiliyor koşmaktan.. Siz bu emeği düdüğünüzle çalıyorsunuz” diyerek hakem triosunu ağır dille eleştirdi.

Hüseyin Göçek ise bu harekete karşılık olarak, ‘Soyunma odanıza’ diyerek tepki verdi ve Emre de o sinirle soyunma odasının yolunu tuttu.

25 BİN TL PİRİM YETMEDİ

Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, takımının Kadıköy’de kazanması için maçtan kısa bir süre önce adam başı 25 bin TL prim açıklamıştı.. Fakat Gaziantep’te görülmemiş bir rakam olan bu prim bile yetmedi.

SEZONU KAPATABİLİR

İlk yarıdaki Sivas maçında hakem Yunus Yıldırım’a hakaretten 21 gün hak mahrumiyeti alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yine PFDK yollarında..

Gaziantep maçının devre arasında hakem Hüseyin Göçek’e, “Eve git seyret.. Eğer penaltı değilse ben, penaltıysa sen şerefsizsin” diyen ve bu sözlerinden dolayı PFDK’ya sevkedilmesi beklenen Aziz Yıldırım’ın daha önce de ceza aldığı için sezonu kapatması bekleniyor.. Yani anlayacağınız, takımın ceza almaması için sahaya atlayan Yıldırım, kendisini kurtaramayabilir.

Haberin Devamı

VATAN