Osman Şenher Hakem iyi olunca
HABERİ PAYLAŞ

Hakem iyi olunca

Haberin Devamı

Galatasaray 2 haftadır hakemlerle sorun yaşıyor. Antalya maçını yöneten Yunus Yıldırım ve Gaziantep maçını idare eden Abdullah Yılmaz Sarı-Kırmızılı futbolcuların psikolojisini bozmuştu. Bu iki maçta da puan kaybettiler. Dün Kayseri’de başarılı bir Cüneyt Çakır vardı. Gördüğünü çalan, her iki takıma da eşit mesafede duran, sertliğe müsaade etmeyen Çakır harika bir maç yönetti.

[[HAFTAYA]]

Galatasaray için sakatlar ve cezalılar nedeniyle Kayseri deplasmanının çok zor geçeceğini düşünmüştük. Böyle olmadı. Sahanın her yerinde koşan, Melo, Selçuk ve Ayhan’la orta sahada rakibine üstünlük sağlayan, hücumda Elmander’le rakibini dağıtan Galatasaray rahat bir galibiyet aldı. İşe yaramaz diye bahsettiğimiz Eboue dün sağ bek oynayıp başarılı oldu. Kayserispor takım oyunu oynamıyor.

Bütün gol ümitleri Amrabat ve Gökhan Ünal’a kalmış. Gökhan Ünal çok ağır. Zaten maçı tamamlayamadı, sakatlanıp çıktı. Amrabat iyi bir futbolcu. Rakibin sinir sistemini çok çabuk bozabilir. Ama Galatasaray’ın orta sahası ve defansı çok iyi kademe yaptı. Amrabat hücuma arada bir çıkıp şut atsa da fazla etkili olamadı. Galatasaray mükemmel futbol oynamadı.

Bu kadroyla oynayamaz. ‘Fatih Terim bize çok transfer yaptırdı’ diye söylenen yöneticiler, şimdi Terim’in ne kadar haklı olduğunu görüyorlardır. Devre arası bu takıma kaliteli futbolcular transfer edilip takviye yapılmazsa ligin ikinci yarısındaki o savaştan Galatasaray büyük yara alarak çıkabilir. Son olarak söyleyeceğim bir laf var, o da Cüneyt Çakır’a; Türkiye’nin tartışmasız en iyi hakemi. Oynanan futboldan ne kadar zevk aldıksa, Çakır’ın çaldığı düdüklerden de o kadar haz duyduk.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder