Spor Hakeme baston fırlatıldı

Hakeme baston fırlatıldı

Paylaş
Hakeme baston fırlatıldı

Gençlerbirliği-Ankaragücü maçının bitiminde soyunma odasına giden hakem Süleyman Abay'a fırlatılan baston hakemin başına ve omzuna isabet etti

Gaziantep'te geçen hafta oynanan olaylı maçtan sonra Spor Toto Süper Lig'de bir olaylı karşılaşma da Ankara'da yaşandı.

DHA'nın haberine göre, Gençlerbirliği-Ankaragücü maçının bitiminde soyunma odasına giden hakem Süleyman Abay'a baston atıldı.

Ankaragüçlü taraftarların bulunduğu VIP tribününden fırlatılan bir bastonun hakemin başına ve omuzuna isabet ettiği öğrenildi.

Abay'a buz tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayın gözlemci raporunda da yer alacağı öğrenildi.

ABAY SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Gençlerbirliği-Ankaragücü maçının bitiminde Ankaragüçlü taraftarların bulunduğu VIP tribününden fırlatılan baston sonucu yaralanan hakem Süleyman Abay'ın, hastenaye gidip rapor aldıktan sonra bu saldırı ile ilgili olarak adli kurumlara suç dulurusunda bulunacağı öğrenildi.

KALECİ SERDER KULBİLGE HASTANELİK

Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge hastanelik oldu... Gençlerbirliği ile Ankaragücü arasında bugün saat 15.30'da başlayan maçın 18'inci dakikasında büyük bir talihsizlik yaşandı.

Haberin Devamı

Bu dakikada topa hakim olan kaleci Serdar, Ankaragücü'nden Meye'nin kontrolsüz darbesine maruz kaldı. Yerde kalan Serdar'ın alnı yarılırken, şakak ve burnunda açılmalar olduğu görüldü.

İlk bakışta durumu çok ağır görülen Serdar vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı. Gözlerinin altında şiş ve morarma oluşan Serdar'a 4 dikiş atalırken, burnundaki açılmaya hastanede müdahale edilecek ve tedbir amaçlı beyin tomografisi de çekilecek.

GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYETLE AYRILDI

Bu arada maç, Smeltz'in penaltıdan attığı golle 1-0 Gençlerbirliği'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Ercan ATA, Ankara-DHA