Osman Şenher Hakemler doğruyor
HABERİ PAYLAŞ

Hakemler doğruyor

Haberin Devamı

Geçen hafta Antalya maçında hakem Yunus Yıldırım Galatasaray’a sıradan takım muamelesi yaptı. Belki skora etki etmedi ama onur kırıcı bir maç yönetti. Dün gece ise hakem Abdullah Yılmaz, Yıldırım’ı arattı. 44. dakikada Servet’i ne sebeple oyundan attığını hiç kimse anlayamadı. İkinci yarıda ise “Vatan, Millet, Sakarya” deyip Galatasaray beraberliği yakaladıysa da bu sefer Sabri kendini attırmak için elinden geleni yaptı. Ve takımını 9 kişi bıraktı.

[[HAFTAYA]]

Bundan sonra da skor bir anda 4-2’ye geldi. Galatasaray çok kötü. Fatih Terim bu takımla şampiyon olamaz. Belki devre arasında Elmander gibi yüreğiyle oynayan iki futbolcu transfer ederse o zaman gene şampiyonluk yarışının içinde olur. Ama her şeye rağmen Galatasaray yönetimi MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile konuşmalı. Bu hakemlerin Galatasaray’dan alıp veremediği ne? Önce bu problem çözülmeli. Daha sonra futbolculara Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğu anlatılmalı.

Sabri efendi ne kadar hırsıyla oynarsa oynasın kendini oyundan attırmaya hakkı yok. Taraftarlar ise Sabri’ye tepki göstereceğine alkışlayarak bağrına basıyor. Bu Galatasaray’ın sonu olur, aman dikkat. Fatih Terim öyle ya da böyle bu takımı toparlayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama önce futbolcularını sakinleştirmesi lazım. Hakan Balta Milli Takım’ın beki. Galatasaray’ın yediği ikinci golün tek sorumlusu.

Milli Takım forması giyen bir bek nasıl böyle hata yapar? O pozisyonda futbolcuya şut attırmayıp üzerine gitmesi lazım. Ama tam tersini yapıp kenara çekiliyor. Ve böyle bir futbolcuya hem Hiddink hem de Fatih Terim forma veriyor. Dönüyorum Riera ve Eboue’ye. Bunlar nasıl futbolcu? Galatasaray’a katkıları olacağını sanmıyorum. Sonuçta kötü bir geceydi, Kayseri maçı daha zor geçecek. Gaziantepspor ise Galatasaray’dan daha iyiydi ve galibiyeti sonuna kadar hak etti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder