Gündem Hakimi şok eden kaza

Hakimi şok eden kaza

Paylaş
Hakimi şok eden kaza

Kaza yapan otomobilden geri geri uzaklaşmak isteyen hakim, araçtan fırlayıp yere düştüğünü fark etmediği sürücünün üzerinden geçti

CAMDAN YOLA FIRLADI

Haberin Devamı

Bursa Gemlik’te bir fabrikada işçi olarak çalışan Aykut Yağız (27), arkadaşı Mehmet Düvenci (33) ile önceki gece iddiaya göre birlikte alkol aldı. İkili besledikleri güvercini bir arkadaşlarına hediye etmek için Aykut Yağız’ın kullandığı otomobille Nilüfer’e doğru yola çıktı.

Aykut Yağız, şerit ihlali yapınca önünde giden Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Serap Yılmaz’ın kullandığı otomobilin soluna çarparak geçti ve Bursaray’ın duvarına da çarpıp 3 takla attı. Bu sırada Aykut Yağız aracın camından yola fırladı.

OTOPSİ BELİRLEYECEK

Kaza sırasında aracını durduran hakim Serap Yılmaz, takla atan ve patlama ihtimali olan otomobilden uzaklaşmak için geri gitmeye başladı. Ancak yerde yattığını fark etmediği Aykut Yağız’ın üzerinden geçti.

Haberin Devamı

Hakim, Aykut Yağız’ın öldüğünü öğrenince şoka girdi. Kaza hafif yaralanan Mehmet Düvenci’de 1.75 promil alkol tespit edildi. Güvercine birşey olmadı. Hakim Serap Yılmaz’ın ifadesini savcı alacak. Aykut Yağız’ın camdan fırladığı anda mı, yoksa araç üzerinden geçince mi öldüğünü otopsi belirleyecek.

Uğur SAĞLAM/DHA