Türkiye (Son Dakika) Hakimin adliyede cüzdanı çalındı

Hakimin adliyede cüzdanı çalındı

Paylaş
Hakimin adliyede cüzdanı çalındı

Denizli 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Haki Öncü'nün cüzdanı adliyedeki odasından çalındı

Hakim Öncü, giden para ve kartlarına değil, cüzdandaki kendisi için manevi önemi olan trafik kazasında kaybettiği savcı arkadaşının saçları ile gurbetçi babasının işçi kartına üzüldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Geçen cuma günü, Denizli 1’inci Sulh Ceza Hakimi Haki Öncü, adileye sarayının birinci katındaki odasındaki çantasının karıştırıldığını farketti. Çantaya baktığında, cüzdanının çalındığını fark edip, durumu polise bildirdi.

Hırsızların Öncü’nün çantasındaki cep telefonu ve ruhsatlı tabancasını ise almadıkları belirlendi. Hakim Öncü, hızsızlığın şaşkınlığını yaşarken, polis ekipleri odada parmak izi incelemesi yaptı. Polis, Hakim Öncü’nün cüzdanını çalan hırsız veya hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Hakim Öncü çalınan para ve kartlarına değil, cüzdanda hatıra olarak sakladığı, 12 yıl önce bir trafik kazasında kaybettiği savcı arkadaşı Özer Kaya’nın saçlarının ve gurbetçi babasının işçi kartınının gitmesine üzüldüğünü söyledi. Öncü, hırsızdan, kendisi için manevi değeri olan bu eşyaları geri getirmesini istedi.

Haberin Devamı

DHA