Gündem Hakkari'de hain saldırı: 1 şehit 2 asker yaralı

Hakkari'de hain saldırı: 1 şehit 2 asker yaralı

Paylaş
Hakkari'de hain saldırı: 1 şehit 2 asker yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Orman Hudut Tabur Komutanlığına PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen havanlı saldırıda bir asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Çukurca ilçesindeki 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Orman Hudut Tabur Komutanlığına PKK'lı teröristlerce havan saldırısı gerçekleştirildi.

Saldırıda bir asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bölgede teröristlere yönelik geniş çaplı operasyon devam ediyor.

TSK'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Hakkâri İli Çukurca İlçesi, 2’nci Hudut Tugay Komutanlığı Ormanlı/Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Peker Üs Bölgesine 10 Temmuz 2017 tarihinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından havan atışlarıyla saldırıda bulunulmuştur. Söz konusu saldırı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek gerekli müdahaleler yapılmıştır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."