Magazin Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Onur Akay, usta sanatçı Hakkı Bulut’un hastaneye kaldırıldığını duyurarak, Hakkı Bulut’un sevenlerinden dua istedi. Peki Hakkı Bulut'un sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Hakkı Bulut’un, sağlık sorunları nedeni ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kötü haberi magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen Onur Akay duyurdu.

Haberin Devamı

Onur Akay, "Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Ben Tövbemi Geri Aldım, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor. Sağlık problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş." dedi.

HAKKI BULUT'UN SON DURUMU NASIL?

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, kendisine ulaşan gazetecilere usta sanatçı Hakkı Bulut’la ilgili sevindirici bir haber verdi. Akay, “Usta sanatçımızın ameliyatı 3 saat sürdü ve ameliyattan çıktı. Doktorları çok şükür operasyonunun başarılı geçtiğini söylediler. Şu an yoğun bakımda ve yarın uyandırılacak ve o zaman sağlık durumu hakkında daha net bir bilgi verilecek. Acil şifalar dilerim büyük ustaya.” dedi.

Haberin Devamı