Magazin Hala bekar olmanızın 3 nedeni

Hala bekar olmanızın 3 nedeni

Paylaş
Hala bekar olmanızın 3 nedeni

Sosyal ve iş hayatında başarılı bir kadınsanız fakat hala aşk konusunda yalnızsanız bu yazıyı okuyun

İş hayatında istediğiniz başarıyı elde ettiniz ya da ediyorsunuz, arkadaş konusunda bir sıkıntınız yok ama konu aşk olunca kendinizi yalnız mı buluyorsunuz? Belki de bir adım geri atmalı ve neden hala bekar olduğunuzu düşünmelisiniz.

Haberin Devamı

Aşağıdakilerden herhangi biri sizin bekar olmanızın nedeni mi?

- Yaşadığım yerde düzgün bir erkekle tanışmak çok zor.

- Bütün iyi erkekler daha genç kadınlarla ilgileniyorlar. - İyi erkekler benimle, başarılı olduğum için, birlikte olmak istiyorlar çünkü ben onlara bakıyorum.

- Erkekler güçlü, bağımsız kadınlardan korkuyorlar.

- Yaşadığım şehirdeki erkekler benim tarzım değiller, öyle erkeklerle birlikte olmak istemiyorum.

Size bir iyi bir kötü haber verelim, iyi haber; yalnız değilsiniz. Kötü haber ise; bütün bu düşünceler sadece sizi limitleyen düşüncelerdir. Bu düşünceler, sizi belki de hayallerinizdeki erkekle tanışmaktan alıkoyuyor, mutlu olmanızı engelliyor. Fikirlerinizin doğru olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama bu doğrular geçmiş deneyimlerinize dayanıyorlar ve bu nedenle de siz geçmişte yaşıyorsunuz. Bu da, hayatınızın ilerlemesini ve heyecan verici bir geleceğe doğru adım atmanızı engelliyor.

Haberin Devamı

Peki, geleceğe doğru ilerlemek için bu inançlarınızı nasıl değiştirecesiniz?

- Daha önce tanıştığınız ve sizinle paranız için ilgilenmemiş, yaşınızı yaşlı bulmamış erkekleri düşünün ve şimdiki düşüncenizin ne kadar doğru olduğunu kendi kendinize sorgulayın. Böylece sizinle, sizden faydalanmak için beraber olmak istiyorlar düşüncesinden kurtulabilirsiniz.

- Geçmiş geçmiştir ve sadece adamın biri daha genç kadınlarla çıkmakla ilgileniyordu diye bütün erkekler aynı şeyle ilgilenecek anlamına gelmez.

- Kendinize, inandığınız şeyin mutlaka evrensel bir doğru olmayabileceğini hatırlatın. Belki arkadaşlarınızın başarılı ilişkileri vardır, peki, eğer etrafta düzgün erkek yoksa onlar nasıl sevgililerini buldular?

- Düşünce ve inançlarınıza körü körüne bağlı olmaktan vazgeçin. Biraz risk alın ve her tanıştığınız erkeğin sizinle sadece gelir seviyeniz için birlikte olduğu paranoyasını aklınızdan çıkartın. Onun, sizinle ilgilenmesine izin verin ve siz de onunla flört edin. Kontrolü elinizden bırakın.