Spor Haldun Üstünel istifa etti

Haldun Üstünel istifa etti

Paylaş
Haldun Üstünel istifa etti

Haldun Üstünel, Futbol A.Ş'deki görevinden sonra Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden de istifa etti

Sarı-kırmızılı kulüpte geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş'deki yeni yapılanma sürecinden ve yeni görev tanımından rahatsız olan, ayrıca Adnan Sezgin'in Spotif Direktörlüğe getirilmesine karşı olduğu için Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulundaki görevinden de istifa etti.

Futbol şubesindeki görevini bırakmasının ardından çok yakın olduğu başkan Adnan Polat'la da bu konuda uzlaşma sağlayamadığı, Polat'ın Üstünel'e istifasının uygun olduğunu ilettiği öğrenildi.

ÜSTÜNEL'İN AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu toplantısında 10 dakika kalan Üstünel, DHA'ya şu açıklamayı yaptı: "Son bir aydır tüm kamuoyu tarafından takip edilen gelişmelerin ardından, sayın başkan Adnan Polat ile bir değerlendirme toplantısı yaptık.

Toplantı sonucunda sayın başkan Galatasaray'ın çıkarları gereği istifamın uygun olacağını düşündü. Galatasaray'ın çıkarları benim için her şeyden önce geldiği için biraz önce yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıp, istifamı sundum.

Ardından yönetim kurulu arkadaşlarımla vedalaştım. Kalan görev sürelerince yönetim kurulu arkadaşlarıma, sporcularımıza, profesyonellerimize ve bizzat hizmet eden personele başarılar dilerim."