Yaşam Haliç'in gizli ruhu tuvale yansıdı

Haliç'in gizli ruhu tuvale yansıdı

Paylaş
Haliç'in gizli ruhu tuvale yansıdı

Haliç’in eşsiz ve gizli kalmış güzelliklerini konu alan Ressam Teymur Ağalıoğlu, 'İstanbul Manzaraları' sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Eserler, yıkıntıların arasından bir sanat merkezine dönüştürülen Anemas Galeri’de meraklılarıyla buluşacak

Karma ve kişisel sergileri ile adından söz ettiren Ressam Teymur Ağalıoğlu, şimdi de İstanbul’un gizli ruhunu yaşatmaya devam eden Haliç’i tuvaline yansıttı. Teymur Ağalıoğlu, Haliç ve Ayvansaray’ın saklı kalmış güzelliklerini, İstanbul’un tarihi dokusuyla sentezleyerek hazırladığı 'İstanbul Manzaraları' sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Yıkıntı bir yerden sanat merkezine dönüştürülen Anemas Galeri’de sergilenen 80 eser, İstanbul tutkunu misafirlerini bekliyor.

'İstanbul Manzaraları' sergisi, 1 ay boyunca hafta içi her gün 13.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek.

YIKINTILARIN ARASINDAN BİR SANAT MERKEZİ DOĞDU

Serginin küratörlüğünü geçmişten dostlukları bulunan Prof.Dr. Seçkin Dindar’ın üstlendiğini belirten Ressam Teymur Ağalıoğlu, Bugüne kadar pek çok sergi açtım ancak benim için bu serginin değerli başka bir yanı Prof. Dr. Seçkin Dindar ile birlikte yıkıntıların olduğu bir yeri, yeni bir sanat merkezine çevirmemiz .Amenas Galeri’yi İstanbul’a kazandırılan yeni bir değer olarak görüyoruz. İstanbul meraklılarını sergimize davet ediyor, ‘İstanbul Manzaraları’ sergisi vesilesiyle Anemas ile tanıştırmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı