Spor Halil Altıntop intikam peşinde

Halil Altıntop intikam peşinde

Paylaş
Halil Altıntop intikam peşinde

Bundesliga'da 25. hafta maçları arasında birbirinden ilginç mücadeleler yaşanacak

Son haftalarda yıldızlarının forma girmesiyle üst üste galip gelerek zirveyi ele geçiren Bayern Münih, bu hafta Köln deplasmanından 3 puanla dönerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Fransız milli futbolcu Franck Ribery ile Hollandalı yıldız Robben'in üstün formu Bayern Münih'in üç puan hesabı yapan antrenör Louis van Gaal'ın en büyük kozu.

Mondragon'un kalesini koruduğu FC Köln, son maçta Leverkusen ile deplasmanda golsüz berabere kalarak rakibini liderlikten indirdi.

HALİL, GALİBİYETTEN EMİN

Eintracht Frankfurt sahasında lig üçüncüsü Schalke'yi konuk edecek. Commerzbank Arena'daki karşılaşmada bütün gözler milli futbolcumuz Halil Altıntop'ta olacak.

Doğduğu kentin takımı olan eski takımı Schalke'ye karşı sahadan galip ayrılmak istediğini belirten Halil Altıntop "Maç sonrası "Frankfurt, Schalke'yi 2-0 mağlup etti. Goller Halil Altıntop'tan" manşetinin kendisini çok mutlu edeceğini söyledi.

Son şampiyon Wolfsburg kendi seyircisi önünde Bochum'la mücadele edecek.

MESUT ÖZİL-SERDAR TAŞÇI MÜCADELESİ

Werder Bremen evinde Stuttgart'ı ağırlayacak. Weser Stadı'daki karşılaşmada aynı zamanda Alman milli takımında birlikte oyanayan Mesut Özil ile Serdar Taşçı'nın mücadelesi dikkatle izlenecek.

Stuttgart'ta golcü Cacau, Bremen'de ise Perulu Pizzarro attıkları gollerle son haftalarda formdalar. Ömer Topraklı Freiburg Hannover'i konuk edecek. Ligin alt sıralarında yer alan iki takımda ligde kalma yolunda puanlarla sahadan ayrılmak isteyecekler.

NURİ ÜÇ PUAN İSTİYOR

Dortmund ile Mönchengladbach takımlarının 84 bin kişilik Signal İduna Park'taki mücadelesinda nefesler tutulacak. Dortmund'un favori olduğu karşılaşmada milli futbolcumuz Nuri Şahin "Schalke karşısında aldığmız şanssız yenilgyi bu hafta evimizde üç puan alarak telafi edeceğiz" diyerek iddialı konuştu.

Erdinç Sözer'in yardımcı antrenörlük yaptığı Tunay Torun ve Ali Arslanlı Hamburg ise evinde lig sonucusu Hertha Berlin ile karşılaşacak. Hamburg'un bu maçtaki kozu sakatlığı düzelen van Nistelrooy olacak.

REKORTMEN LEVERKUSEN

Bundesliga pazar günü oynanacak Nürnberg-Leverkusen ve Hoffenheim-Mainz karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Sezonun ilk 24 haftasında yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran Bayer Leverkusen, geçen hafta kaybettiği liderlik koltuğunu ele geçirmek için Nürnberg deplasmanına üç puan parolasıyla gidecek.

İlkay Gündoğan'lı Nürnberg ise buna izin vermeyecek. İlkay" Bayern Münih'in galibiyet serisini bitiren golü atmıştım. Şimdi sıra Leverkusen'in rekortmenliğine son vermek." diye konuştu.

İsa Deveçeken/FRANKFURT (DHA)

3

Haberin Devamı