Magazin Halil bana aşık asla gay olamaz

Halil bana aşık asla gay olamaz

Paylaş
Halil bana aşık asla gay olamaz

Mehmet Dalmaz'ın doğum gününde biraraya gelen Seyyal Taner ve Halil Ergün, eski günleri andı. Taner, Ergün'ün gay olduğu iddialarını reddetti: 35 yıldır tanırım, öyle bir şey olamaz

Dalmaz Center'in sahibi Mehmet Dalmaz önceki gece Dalmaz Center'da yeni yaşını kutladı. Geceye, Halil Ergün, Seyyal Taner, Nil Burak, Ali Rıza Binboğa, Özlem Savaş gibi isimler katıldı.

O BENİM AŞK ADAMIM

Haberin Devamı

Gece boyu Ergun ile dans edip şarkılar söyleyen Seyyal Taner, Ergün'ün kendisine 35 yıldır platonik aşk beslediğini söyledi. Ergün hakkında ortaya atılan gay iddialarını da reddeden Taner, "Halil asla gay olamaz. O, benim 35 yıllık arkadaşım. Asla öyle bir şey olamaz. Öyle olsaydı mutlaka ben sezerdim, hissederdim. Halil benim aşk adamım. O, hep platonik olarak bana aşıktı. Onun öyle olduğunu asla ne düşündüm ne de gördüm" dedi.

AYRI YERİ VAR

Halil Ergün de bu sorular karşısında sitem etti ve şunları söyledi: "70'li yıllarda Seyyal ile marjinal kulüplere giderdim. Oradan kaldı bu olaylar. Seyyal'in hayatımda ayrı bir yeri var. Bu dedikoduları birileri ortaya atıp sonra ortadan kayboluyorlar. Ama böyle bir şey yok. Gay olmadığımı ispat etmek için illa ki benim bir kadınla el ele dudak dudağa görünmem mi gerekiyor!" Daha önce alkollü olarak otomobil kullandığı için ehliyetine el konulan Ergün, alkol aldığı geceden yine kendi otomobili ile ayrıldı.

Haberin Devamı

Yüksel Yavuz / Sabah