Türkiye (Son Dakika) Halk otobüsünde 'karşılıksız aşk' dehşeti!

Halk otobüsünde 'karşılıksız aşk' dehşeti!

Paylaş
Halk otobüsünde 'karşılıksız aşk' dehşeti!

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde cumartesi günü halk otobüsünde yaşanan bıçaklı yaralama olayı kameralara yansıdı. Saldırının, daha önce ret yanıtı aldığı genç kızı başka bir erkekle gören öfkeli genç tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor

RET YANITI ALDIĞI GENÇ KIZIN YANINDA BAŞKA BİRİNİ GÖRÜNCE

Olay şöyle gelişti: T.A. isimli genç kız, erkek arkadaşı Y.Y. ile birlikte çarşıdan halk otobüsüne bindi. Birkaç durak ötede de aynı otobüse D.E. isimli genç bindi. İddialara göre D.E., daha önceden arkadaşlık teklifinde bulunup ret yanıtı alan T.A.’yı halk otobüsünde bir başka erkekle görmesi üzerine, kızın sevgilisi ile tartışmaya başladı. Seyir halindeki otobüste tartışmanın hararetlenmesinin ardından D.E., cebinden çıkardığı bıçağı Y.Y.’nin sol koluna ve sol bacağına sapladı.



GENÇ KIZ ARAYA GİRİP KAVGAYI ÖNLEMEYE ÇALIŞTI

Bu sırada T.A. bıçaklı saldırganla erkek arkadaşının arasına girerek saldırıyı önlemeye çalıştı. Saldırgan, tüm engellemelere rağmen Y.Y.’nin karın boşluğuna da bıçağı sapladı. Yaşanan kargaşa sırasında saldırgan kaçarken, otobüsteki vatandaşların çığlıklar içinde otobüsten kaçışları ve kucağında bebeğiyle bıçaklı saldırıya şahit olan kadının gözyaşları kameralara yansıdı.

AMELİYATA ALINAN YARALININ DURUMU İYİ

Yaralı genç, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Sol kol ve sol bacağının yanı sıra karın boşluğundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Y.Y. ameliyata alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı