Magazin Halle Berry: Adrian Brody ile öpüşmek planlı değildi

Halle Berry: Adrian Brody ile öpüşmek planlı değildi

Paylaş
Halle Berry: Adrian Brody ile öpüşmek planlı değildi

Vizyondaki Kidnap (Anne) filminde canlandırdığı Karla Dyson karakteriyle gündemde olan Halle Berry, 2003 Oscar Ödülleri gecesine damga vuran Adrien Brody ile öpüşmesine açıklık getirdi

Halle Berry, 2003 Oscar Ödülleri gecesinde yaşanan öpüşmeyle ilgili konuştu. Bir talk şov programına katılan aktris, izleyicinin kendisine “Adrien Brody’yle sahnede öpüştüğünüzde aklınızdan ne geçti? Her şey planlı mıydı?” sorusuna şöyle cevap verdi:

"Nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum" Berry “Hiçbir şey planlı değildi. Bu konuda en ufak bir fikrim yoktu ve aklımdan ‘Şu anda burada ne haltlar dönüyor?’ diye geçti. Tam olarak buna odaklandığım için nasıl öpüştüğümüzü bile hatırlamıyorum" dedi.



DENİZ GAMZE ERGÜVEN'İN FİLMİNDE OYNAYACAK


Türkiye'de cuma günü vizyona giren Kidnap (Anne) filminde canlandırdığı Karya Dyson karakteriyle konuşulan 50 yaşındaki oyuncu; Mustang’ filmi ile Fransa adına ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında Oscar adaylığı alan Deniz Gamze Ergüven’in ilk İngilizce filmi Kings ile önümüzdeki günlerde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı