Gündem Hamamda turiste taciz şoku

Hamamda turiste taciz şoku

Paylaş
Hamamda turiste taciz şoku

Antalya'daki bir hamamda, 19 yaşındaki turist kızı taciz eden masöre 10 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı

Antalya'daki bir otelin Türk hamamında görevli 27 yaşındaki masör Ö.Ü. hakkında, otelde kalan 19 yaşındaki Finlandiyalı turist Michaela Isakas’a masaj yaparken, anüs ve cinsel organına parmağını soktuğu iddiasıyla, 10 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Isakas, geçen yıl haziran ayında erkek arkadaşı Lucas Dan Alexander ile birlikte tatil için Kemer’deki 5 yıldızlı bir otele geldi. Sevgilisi ile birlikte Türk hamamına giden genç kız masaj yaptırmak isteyince, masör Ö.Ü. tarafından sevgilisinden ayrı bir bölüme alındı.

HAYATININ İLK MASAJIYDI

Hayatında ilk kez masaj yaptıran Isakas’ın bikinisini de çıkarttıran masör O.Ü., iddiaya göre masaj sırasında Finlandiyalı genç kızı taciz etmeye başladı. Ö.Ü. bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen Isakas’ı, ’masajın bu şekilde yapıldığına’ ikna etti.

Odaya çıktığında bunun erkek arkadaşına yapılmadığını öğrenen turist kız, soluğu poliste aldı.

’MASAJ BU ŞEKİLDE YAPILIR’ DEMİŞ

Michaela Isakas, Kemer Cumhuriyet Savcısı Ahmet Altun’a verdiği ifadesinde, şunları söyledi:

"Daha önce hiç masaj yaptırmadığım için doğru söylediğini düşündüm. Daha sonra erkek arkadaşım ile buluştuğumuzda ona bunu sordum, o bana kendisine masaj yapılırken böyle bir şey yapılmadığını söyledi. Resepsiyona indik ve durumu anlatarak şikayetçi olduk."

MASÖRÜN ŞAŞIRTAN SAVUNMASI!

İddiaları reddeden masör Ö.Ü. ise, "Ellerim yağlıydı, biraz kaymış olabilir. Ancak kesinlikle o niyetle bir şey olmadı. Bunlar sigortadan para alabilmek için uyduruyor" dedi.

Antalya Cumhuriyet Savcısı Cafer Tüfekçi ise hazırladığı iddianamede Ö.Ü. hakkında ’cinsel saldırı’ suçlamasıyla 10 yıldan az olmamak kaydıyla hapis cezası istedi. Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne açılan davada tutuksuz Ö.Ü.’nün yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA)

2